THEMEDIATHOR

Andreea Banica surprinde cu un nou look. Uite cum arata bruneta!

andreea-banica

Trei peruci a schimbat Andreea Bănică până să se oprească asupra aceleia pe care a purtat-o pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”,  pentru a intra  în pielea personajului Kelly Rowland.

Prima nu i-a plăcut pentru că n-avea breton, iar cea de-a doua pentru că avea părul mult mai lung decât originalul. Abia la cea de-a treia, pe care a ales-o chiar ea, s-a declarat mulțumită.Și chiar dacă toată lumea i-a spus că îi stă foarte bine brunetă, Andreea nu și-ar mai închide niciodată culoarea părului. A făcut-o o singură dată, cu mulți ani în urmă, când a vrut să-și surprindă soțul, Lucian. Cum nu s-a putut obișnui cu noul său look, frumoasa interpretă a redevenit blondă, câteva zile mai târziu.

La „Te cunosc de undeva!”, de la masa juriului, Horia Brenciu – invitatul special al acestei ediții – s-a arătat încântat de prestația artistică și de înfățișarea Andreei. “Andreea, te știu de când erai mică (râde). Cred că transformarea ta în Maria Ciobanu mi-a plăcut cel mai mult până acum. Mary Shepherd, you are divine! (râde). Mi-a plăcut tot ce ai făcut. Și îți stă foarte bine brunetă!”.

Cum au apreciat Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits prestația Andreei Bănică, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”.

andreea banica tcdu 2

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 28, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: