THEMEDIATHOR

S-a lansat noul videoclip “Emotii” al trupei 3SE. Andreea Banica si Elena Gheorghe special guests

Laurentiu, Mihai si Viorel, membrii trupei care a oferit povesti, trairi si sentimente, lanseaza alaturi de 1ArtistMusic si CatMusic un videoclip plin de “Emotii”, in care ii vedem alaturi de frumoasele artiste Andreea Banica si Elena Gheorghe.

3-sud-est

“Este un clip de imagine care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena 3se. Multumesc Elenei Gheorghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor”, a declarat Laurentiu Duta.

Videoclipul regizat de catre Slava Sirbu ii prezinta pe cei 3 baieti, pe scena Salii Studio a Teatrului National Ion Luca Caragiale, unde sustin un concert senzational, care impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi.

“Multi dintre cei prezenti in sala la filmari sunt cu adevarat fani 3se si de aceea le-a fost destul de usor sa intre in atmosfera unui adevarat concert 3SE.“, a declarat Viorel.

Surpriza videoclipului este prezenta divelor Andreea Banica si Elena Gheorghe, de data aceasta in rolul de backing vocal al celebrei trupe. In plus, baietii de la 3 Sud Est sunt acompaniati de un band live, care ii va insoti de acum, in concerte. Single-ul “Emotii” este compus de catre Laurentiu Duta, cel care a produs hiturile lansate de 3 Sud Est de-a lungul timpului.

Speram ca acest videoclip va va transmite “Emotii”, a adaugat Mihai

Trupa 3 Sud Est pregateste un mega-show, pe 9 mai, la Sala Palatului, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 27, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: