THEMEDIATHOR

Jojo este neînfricata Jane, în animaţia Tarzan 3D de maine, pe marile ecrane

Frumoasa actriţă Cătălina Grama (Jojo) revine pe marile ecrane, în rolul curajoasei eroine Jane Porter, căreia îi împrumută vocea pentru animaţia Tarzan 3D, o nouă aventură îndrăzneaţă distribuită de MediaPro Distribution în cinematografe din 28 martie.

Jojo-Catalina-Grama

Dinamic şi complex, rolul partenerei lui Tarzan a reprezentat pentru Cătălina o experienţă încântătoare.

„Jane este un personaj de referinţă al copilăriei mele. Am crescut cu ea în suflet, iar povestea întâlnirii dintre ea şi Tarzan mi se pare una dintre cele mai romantice dintotdeauna.Jane şi Tarzan sunt dovada că două lumi care, aparent, nu au nicio legătură pot fi unite printr-o poveste frumoasă de iubire. Jane e curajoasă, înţeleaptă, sofisticată şi un spirit liber. Este una dintre eroinele mele favorite! Abia aştept să urmăresc această nouă aventură animată alături de micuţul meu.”, a declarat artista după realizarea dublajului.

În Tarzan 3D, Jane Porter a crescut într-o familie de exploratori, de aceea a învăţat să iubească natura şi să nu se teamă de misterele pe care aceasta le ascunde.

Într-una dintre expediţiile sale, Jane îl cunoaşte pe Tarzan şi se alătură luptei lui de a salva jungla în care locuieşte şi familia de gorile alături de care a crescut de mai bine de 10 ani.
Cel mai mare pericol vine, însă, tocmai din partea oamenilor şi a unei corporaţii foarte puternice care doreşte să-şi crească veniturile considertabil, prin distrugerea paradisului sălbatic.

http://www.youtube.com/watch?v=YtQSKn2-8ik

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 27, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: