THEMEDIATHOR

Dan Negru, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin

Un ziar online a publicat un articol în care scria că Andreea Marin primea lunar un salariu uriaș, mai precis 64.000 de euro.

 Dan Negru, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin

Dan Negru crede că nu se poate vorbi despre un venit atât de mare în televiziune. Prezentatorul emisiunii “Next Star” susține că sumele care se învârt în domeniul audiovizualului sunt mult mai mici comparativ cu ce se vehiculează prin presă.

“Sunt dispus oricând să-mi fac publică leafa din televiziune, inclusiv banii câștigați în toți anii trecuți. În toată lumea civilizată a televiziunii starurile îș fac publice câștigurile, doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc că Andreea Marin câștigă 16000 euro pe săptămână de la TVR, dar probabil că asta era suma pentru întreaga producție, nicidecum leafa unui prezentator.

Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână! Cred ca televiziunea ca breaslă poate intra în normalitate făcând publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus să o facă! Iată lefurile celor mai importanți moderatori europeni. Televiziunile la care lucrează, fie publice, fie comerciale le fac publice. E vremea să o facă și ai noștri… Bruno Vespa- 1,2 milioane pe an, Carlo Conti – 2,3 milioane pe an, Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an șiStephan Raab- 1,6 milioane pe an”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 27, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: