THEMEDIATHOR

Transformare de senzatie! Pepe pe scena si la masa juriului. Vezi cine intra in pielea artistului!

alex-velea-te-cunos-de-undeva

Ca să semene cât mai mult cu Pepe, cel pe care va trebui să-l imite  la “Te cunosc de undeva!”, Alex Velea îi “fură” acestuia geaca de piele din cabină, cu tot cu cheile de la mașină în buzunar, și apare pe scenă îmbrăcat cu ea, spre stupefacția juratului.

“De unde mi-ai furat geaca?”,au fost primele vorbe pe care i le-a adresat Pepe, de la masa juriului. “Am avut un șoc când l-am văzut”, ne-a declarat, ulterior, Pepe.

„M-am uitat la el cu atenție, chiar semăna cu mine. Foarte bine m-a imitat. Avea și geaca mea pe el… Aveam senzația că mă văd la televizor”, mai spune el.

Prestația lui Velea este lăudată inclusiv de prezentatorul Cosmin Seleși, care îi remarcă “atitudinea de cocoș împănat afectat”. Doar Andrei Aradits are de făcut o mică observație: “Mi-ar fi plăcut să faci întoarcerea capului ca într-o reclamă la șampon”. Reacția lui Aradits este imediat taxată de Horia Brenciu, invitatul special în juriu, la “Te cunosc de undeva!”: “Dacă tu nu o să reușești să apari într-o reclamă la șampon, la săpunul Cheia sigur o să izbutești”.

Ediția din 29 martie a super show-ului “Te cunosc de undeva!” îl va avea ca invitat special la masa juriului pe Horia Brenciu. Și tot atunci, Delia își va lua rămas bun de la colegii de juriu Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits și de la concurenți, cu o transformare de senzație.

Cum va interpreta Alex Velea“Iubire ca niciodată”, cel mai recent hit al lui Pepe, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, numai la „Te cunosc de undeva!”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 26, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: