THEMEDIATHOR

Pro TV se zguduie din temelii. Majoritatea vedetelor vor sa plece la Antena 1! Ce face Andreea Esca?

Dupa plecarea lui Adrian Sarbu din televiziune, incet dar sigur inventia lui ajunge o epava. Vedetele care au facut istorie pentru televiziune sunt pe picior de plecare.

vedete-pro-tv-3

Iar cei care inca mai apar pe sticla sub sigla Pro, abia asteapta sa-si termine treaba ca sa poata continua maratonul cautarilor unui nou loc de munca. Mihai Petre, Florin Busuioc sau Stefan Banica tatoneaza terenul in vederea unei colaborari cu principalul competitor: Antena 1.

Desi toata lumea ar crede ca exodul vedetelor se cauzeaza plecarii mogulului din Pro, situatia nu sta chiar asa: Potopul lasat de Sarbu in urma este mai degraba motivul pentru care cei de la CME strang acum cureaua in incercarea de a opri declinul financiar. In consecinta, sefii si vedetele obisnuite pana mai ieri cu salarii fabuloase, cu emisiuni cu bugete astronomice si, deci, rating pe masura, toti se vad nevoiti acum sa schimbe macazul si sa-si caute de munca, noteaza Enational.

Mihai Petre se vede nevoit sa-si caute un job cel putin la fel de bine platit precum era la Pro Tv. Nu la fel de disperat din punct de vedere financiar este Stefan Banica, dar artistul trage tare pentru un nou proiect, fie si in trustul Intact. Dar chiar si fara o emisiune in televiziune, Banica se descurca mai mult decat onorabil din concerte, bineinteles atat cat va mai avea priza la public. Si, dupa cum se stie, nu este deloc un artist cu pretentii modeste.

Si plecarile nu se opresc aici. Reducerile salariale impuse de CME pentru a drege colapsul financiar lasat de Adrian Sarbu vor impinge si alti oameni de televiziune, precum Oana Cuzino de exemplu, sa ia calea altor trusturi. Nu ar fi de mirare ca unii dintre cei care au plecat sa-i traga dupa ei si pe cei care inca nu au avut curajul pana acum sa ia o decizie transanta.

Se pregateste Florin Busuioc?

Prezentatorul Meteo de la Pro TV este sunat insistent de Antena 1 in ultima vreme, surse demne de incredre spun ca actorul este tentat sa accepte o oferta din partea concurentei.

Lista vedetelor ce au plecat deja din fosta televiziun lui Sarbu:

Florin Calinescu a fost primul care s-ai anuntat plecarea din trust, , actorul alegand Prima Tv unde va putea relua talk-show-ul “Chestiunea zilei”. Au urmat apoi show-ul lui Toni Grecu, Spitalul de dementa si Roxana Ciuhulescu.

De asemenea, Monica Anghel si Horia Brenciu au ales Antena 1, ultimul promitand un show de anvergura la postul din Baneasa. De la trustul Media Pro au plecat si foarte multi sefi, printre care Maria Apostol (Director Marketing & Corporate Affairs Pro TV), Andrei Boncea (Director General Media Pro Pictures), Ruxandra Ion (producatoarea telenovelelor de la Acasa TV), Elena Petre (Director Executiv Pro TV) si Doina Gradea (Director Pro TV International).

In schimb Andreea Esca a declarat pentru Click ca nu se gandeste sa plece de la Stirile Pro TV, detalii aici.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 26, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: