THEMEDIATHOR

Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-ați premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

Discursul lui Sârbu la Ateneu. Mesaj cu substrat dat de Adrian Sârbu pe scena de laAteneul Român, unde a primit premiul pentru excelență pentru 20 de ani de televiziune din partea IAA – International Advertising Association.

“Apreciez că îmi acordați acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate”, a spus Adrian Sârbu în discursul de mulțumire, pe carePaginademedia.ro vi-l prezintă în continuare.

E cool să fii tânăr până la moarte”, și-a început Adrian Sârbu discursul de mulțumire, într-unul dintre puținele momente în care apare în astfel de ipostaze.

Motivația premiului: “Pentru vizionarismul și leadershipul cu care a construit cel mai complet și mai profesionist trust de media din România, pentru dorința de a fi mereu un innovator, pentru sutele de profesioniști pe care i-a format și i-a inspirat, în cei peste 20 de ani.”

E ceva ce ne unește. Un slogan: Gândește liber. Este un slogan care ne unește cu niște oameni cărora aș dori să le mulțumesc, dar nu-i cunosc”, a continuat Sârbu. Un discurs despre puterea sloganelor, în care a trecut în revistă creatorii neștiuți ai celebrelor “Dați un leu pentru Ateneu” (“o clădire datorată unui act de comunicare”)” și “Ole, Ole, Ceaușescu nu mai e.”

Discursul lui Adrian Sârbu, în continuare, plus înregistrarea video:

“E cool să fii tânăr până la moarte.

Apreciez că îmi acordați acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate. O să încerc să nu vă dezamăgesc.

Este ceva ce ne unește. Un slogan, se numește Gândește liber. Este un slogan care ne unește cu niște oameni cărora aș dori să le mulțumesc, dar nu-i cunosc. Unul dintre ei sau unii dintre ei sunt cei care au inventat headline-ul “Dați un leu, pentru Ateneu”. Suntem aici, în această clădire care există datorită unui act de comunicare: Dați un leu pentru Ateneu. Deci ai de ce să crezi că industria comunicării poate să schimbe ceva.

 Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-ați premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

Aș vrea să mulțumesc unora, unuia, care, înainte de 89, făceau comunicare să ne țină în viață. Pot să vă amintesc doar o celebră formulă, legată de un celebru commercial, trei cuvinte: Fosfodent, părinții, dinții. Și era doar una dintre ele.

Aș vrea să mulțumesc, de asemenea, unora pe care nu-i cunosc și cărora le datorăm că suntem aici, celui sau acelora care au creat sloganul Ole, Ole, Ceaușescu nu mai e.

Și aș vrea să vă mulțumesc tuturor celora de aici care în ultimii 25 de ani ați investit viață, creativitate, energie și pe care v-am regăsit într-o formă sau alta pe Facebook sau pe străzi, creând și promovând alte slogane. Mulțumesc!”

IAA a acordat aseară, la Ateneul Român, premiile de excelență în media și publicitate. Printre premianți au fost Mihail Vârtosu, Petre BarbuMoise GuranSorin PsattaAndi MoisescuLucian Mândruță și Claudiu PândaruSmiley și Pavel Bartoș.

sursa

Leave a comment

Information

This entry was posted on March 26, 2014 by and tagged , , .