THEMEDIATHOR

FABULOS! Vezi cât va câștiga Loredana în această primăvară!

loredana

Dacă vrei muzică şi show adevărat, atunci o aduci pe Loredana Groza (43 de ani)! Acest lucru e bine ştiut de organizatorii de evenimente, aşa că mai toţi se bat să o aibă pe solistă în oraşul lor, în clubul lor, la nunta sau la petrecerea lor. Aşa se face că mereu Lori are agenda plină de concerte şi evenimente private, unde cântă pe bani frumoşi. De exemplu, la sfârşitul acestei luni, când va trage linie, cântăreaţa va fi mai bogată cu 80.000 de euro din cântări, informează Libertatea.

Primăvara a început cum nu se poate mai bine pentru Loredana Groza! Turneul naţional Magic, care cuprinde concerte în 17 oraşe, se bucură de un real succes, astfel că buzunarele artistei se umplu pe zi ce trece.

Cum la primele şapte concerte sălile au fost pline până la refuz, se preconizează că Lori va câştiga, la sfârşitul seriei de cântări, o sumă fabuloasă din vânzarea biletelor: peste 40.000 de euro. În plus, contul solistei se va mai “îngrăşa” cu 10.000 de euro, bani viraţi de cei trei sponsori ai turneului.

La concertele din cadrul turneului întreprins de Loredana în România şi în Republica Moldova, se adaugă şi alte cântări private, cum ar fi nunţile sau show-urile din cluburi, unde a fost invitată. În număr de opt, acestea i-au băgat în buzunar în jur de 30.000 de euro.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 25, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: