THEMEDIATHOR

Cruduța a adus o amendă de 10.000 de lei Antenei 1 pentru limbaj vulgar

crudu

Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea cu 10.000 de lei a postului Antena 1 pentru o ediție a emisiunii Super Bingo Metropolis.

Postul a fost sancționat după ce Daniela Crudu a folosit expresii precum „nu mai pot de draci”, „beţiv nenorocit”, „împuţitu’ dracu’”, “jigodie care eşti, ordinară”, „fir-i-al dracului să fii”, „împuţitul ăsta nespălat”. Și Romică Țociu a avut la rândul său exprimări vulgare: „te uiţi în ţâţele lu’ nevastă-mea de când ai venit,” Eu nu i-aş permite lu’ nevastă-mea… Eu o plesnesc din prima, să ştii!”

Emisiunea a ajuns pe masa CNA după ce a primit două reclamații din partea telespectatorilor care spuneau: „Limbajul protagoniştilor, în special al Danielei Crudu, este foarte vulgar. Glumele şi scenetele sunt de prost gust şi o bătaie de joc”

Mirela Bomboe, reprezentanta postului în fața CNA, a declarat: „Considerăm că reclamațiile sunt neîntemeiate și exagerate. Repet este vorba despre o emisiune de divertisment.”

După dezbaterile pe acest subiect, membrii CNA au venit cu două propuneri: Narcisa Iorga – 30.000 de lei, iar Monica Gubernat – 10.000 de lei. În final a trecut propunerea de 10.000 de lei, votată de Lorand Turoș, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea și Răsvan Popescu. Narcisa Iorga Florin Gabrea și Radu Călin Cristea au votat împotrivă.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 25, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: