THEMEDIATHOR

Ziua Altfel la Antena 1

În cadrul “Săptămânii Altfel”, Antena 1 organizează o competiție prin care elevii claselor V-VIII pot veni în vizită la redacția Observatorului, la platourile “Neatza cu Răzvan și Dani” și “Te Cunosc de Undeva!”. Pentru a participa la“Ziua Altfel la Antena 1”, cei interesați se pot înscrie pe http://observator.tv/ziua-altfel/ până pe data de 26 martie.

Antena1_ro

Competiția se desfășoară în perioada 20 martie – 3 aprilie, în două etape: înscriere și voting. Clasele care primesc numărul cel mai mare de voturi vor avea ocazia să îi întâlnească pe jurnaliștii și vedetele Antenei 1 pe data de 10 aprilie.

“Tinerii vor avea ocazia să vadă în primul rând că show-ul Te Cunosc de Undeva! funcționează pe același principiu ca și școala: Avem mai mulți coordonatori (adică un fel de profesori) care studiază îndeaproape toate detaliile importante pe care noi trebuie să le înțelegem și ulterior să le aplicăm. Avem și concurenți (adică elevi) care învață ediție de ediție ceea ce ruleta (profesoara supremă J ) le oferă. Iar la final aceștia primesc note pe măsura priceperii lor!”, spune Alina Pușcaș, prezentatoarea “Te cunosc de undeva!”.

“Aștept cu nerăbdare Ziua Altfel la Antena 1. Elevii sunt foarte curioși și ne pun o mulțime de întrebări. Ne pregătim să le arătăm platoul Observatorului, dar și regia de emisie și redacția. Toți elevii care au trecut pe la noi, au plecat dorind să devină prezentatori”, afirma Mihaela Călin. Prezentatoarea Observatorului este si trainer în cadrul IMA KIDS, cursul de vară oferit de Intact Media Academy pentru copii.

Jurnaliștii Observator îi așteaptă pe elevi pentru a le dezvălui secretele meseriei lor. Pe juratii show-ului, dar si pe prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși îi vor întâlni în timpul filmărilor pentru un nou episod din „Te Cunosc de Undeva!”, iar Răzvan și Dani îi așteaptă în platoul de la Neatza. Pe parcursul vizitei, elevii vor fi însoțiți de echipa din producție care le vor povesti pas cu pas ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Va fi o zi plină de întâlniri, surprize și poze!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 21, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: