THEMEDIATHOR

Mirela Vaida Boureanu, din nou castigatoare a Premiului Radar de Media, pentru emisiunea ”Mireasa pentru Fiul Meu”

Mirela Vaida a urcat din nou pe scena Galei Premiilor Radar de Media, pentru a primi premiul pentru cel mai bun reality show/serial tv/sitcom, din domeniul televiziune, pentru emisiunea ”Mireasa pentru Fiul Meu”.

Mirela Vaida Boureanu, din nou castigatoare a Premiului Radar de Media, pentru emisiunea ”Mireasa pentru Fiul Meu”

Exact ca acum un an, Mirela Vaida a urcat pe scena Ambasad’Or Events & Leisure, pentru a primi un nou premiu pentru emisiunea sa ”Mireasa pentru Fiul Meu”, recompensata si in 2014, pentru cea mai buna emisiune de tip reality show.

Invitata sa spuna cateva cuvinte, Mirela a declarat ca este onorata si mandra sa mai castige inca o data acest important trofeu, dorind sa dedice fanilor, oamenilor care au votat-o si echipei emisiunii de la Antena 1 acest pretios trofeu.

În cadrul evenimentului, Smiley, Bedda Band, Delia, Nicole Cherry, What’s UP, UDDI și Mike Angrello au oferit momente live de excepție, interpretând cele mai cunoscute hituri ale ultimului an. Totodată, Irra a făcut cunoscut conceptul de muzică 3D.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Doinița Oancea, Octavian Strunilă, Gabriela Cristea, Tara, Radu Sîrbu, Randi, Catinca Roman, Tara, Bogdan Vlădau, Șerban Cazan sau Cove.

Cel mai important eveniment media al sezonului, Gala Premiilor Radar de Media, editia primavara 2014 si-a desemnat castigatorii aseara intr-un super show, transmis in direct la Ambasad’Or Events & Leisure, eveniment inspirat by Peroni.

In cadrul Galei am premiat pe cei 15 caștigatori care au fost desemnati prin vot direct exclusiv de publicul cititor din mediul online. De asemenea Radar de Media a acordat si 5 premii speciale.

Campania de selecție și votare a debutat la începutul anului cu prima fază de votare, în care cititorii au putut să propună nominalizări pentru cele 15 categorii participante, structurate pe 3 domenii : televiziune, all media și showbiz. Apoi, dupa o lună de zile de votare de la fiecare categorie au fost alese primele 10 nominalizari care au mers în marea finala. Campania de votare s-a încheiat în data de 9 martie, iar caștigatorii î-am aflat în cadrul Galei Premiilor Radar de Media.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 21, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: