THEMEDIATHOR

Șeful LPF: Până pe 15 mai se vor afla posturile care vor transmite Liga 1

Preşedintele Ligii Profesinioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că până la data de 15 mai se vor cunoaşte posturile de televiziune care vor transmite partidele din sezonul2014-2015 al Ligii I.

camera-fotbal-ProSport

El a menţionat că firma Intel Sky Broadcast, căreia LPF i-a cedat drepturile TV pe următorii cinci ani pentru valorificare, negociază deja cu mai multe posturi TV. “După discuţiile noastre până în data de 15 mai se cunoaşte numele televiziunilor care vor transmite partidele din Liga I. Din ce date avem se discută cu mai multe televiziuni la momentul acesta. Din punctul meu de vedere aş prefera ca meciurile să fie transmise de doi-trei cablişti, dar să fie difuzate şi pe internet”, a precizat Iorgulescu.

Acesta a afirmat că a citit în presă faptul că posturile Look TV şi Transilvania Live, care aparţin finanţatorului CFR Cluj, Arpad Paszkany, ar putea transmite partide din Liga I. Întrebat dacă are informaţii certe despre acest lucru, Iorgulescu a explicat că este posibil ca aceste două televiziuni să fie vândute de Paszkany către firma Intel Sky Broadcast. “Am văzut şi eu în presă informaţii despre aceste două televiziuni şi m-am informat şi eu puţin. Nu am prea multe date, dar se pare că domnul Paszkany ar vinde aceste televiziuni către firma respectivă (n.r. – firma Intel Sky Broadcast)”, a precizat Gino Iorgulescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat la 4 martie semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 20, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: