THEMEDIATHOR

Media Trust: Digi 24, Hotnews.ro şi Antena 3, cele mai citate surse media în presa scrisă

Digi 24, Hotnews.ro şi Antena 3 sunt cele mai citate surse media în presa scrisă. Raportul este realizat pe baza a 1.027 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 ianuarie – 28 februarie 2014 în presa scrisă.

MT_RGB_logo

Postul de televiziune Digi 24 ocupă primul loc în topul celor mai citate surse media din presa scrisă, cu 110 menţiuni. Hotnews.ro ocupă locul doi în top cu 101 menţiuni. Antena 3 este pe locul trei cu 91 de menţiuni. Locul patru este ocupat de România TV care a înregistrat în primele două luni ale anului 84 de menţiuni. B1TV se află pe locul cinci cu 54 de menţiuni, urmat de Realitatea TV cu 47 de menţiuni. Ziare.com, Antena 1 şi Cancan.ro ocupă aceeaşi poziţie cu câte 33 de menţiuni fiecare. Kiss Fm şi Wowbiz.ro au înregistrat fiecare câte 28 de menţiuni. Urmează Ziarul Financiar şi Realitatea.net cu câte 25 de menţiuni fiecare. Kanal D a înregistrat 24 menţiuni, Forbes a avut 23 menţiuni, Paginademedia.ro şi Sport.ro au înregistrat fiecare câte 22 de menţiuni.

În topul celor mai citate publicaţii print conduce Ziarul Financiar cu 25 de menţiuni, urmat de Forbes cu 23 menţiuni. Click ocupă locul trei în clasament cu 17 menţiuni. Evenimentul a înregistrat, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie, 16 menţiuni.  România Liberă este la egalitate cu Libertatea, fiecare înregistrând câte 13 menţiuni. Jurnalul Naţional este prezent în top cu 11 menţiuni, urmat de Adevărul cu 7 şi Capital cu 6 menţiuni.

Digi 24 conduce şi topul celor mai citate posturi de televiziune cu 110 menţiuni. Locul doi este ocupat de Antena 3, cu 91 de menţiuni, urmată de România Tv cu 84 de menţiuni. B1 TV este prezent în topul mediaTRUST cu 54 de menţiuni. Realitatea TV a înregistrat 47 de menţiuni, urmată de Antena 1 cu 33 de menţiuni şi Kanal D cu 24. Din clasament mai fac parte Sport.ro cu  22 menţiuni, Pro TV cu 19, Prima TV cu 7 menţiuni, TVR 1 cu 5 menţiuni, TVR 2 cu 3 menţiuni şi Money Chanel cu o singură menţiune.

La categoria celor mai citate posturi de radio, Kiss FM ocupă primul loc cu 28 de menţiuni, urmat de Radio France Internationale cu 12 menţiuni, România Actualităţi cu 6 menţiuni şi Europa FM cu 3 menţiuni.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 20, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: