THEMEDIATHOR

Tensiune maxima la “Romanii au talent”: Mihai Petre, lovit de un concurent! “Il rup cu bataia!”

Daca pana acum cei nemultumiti de deciziile celor trei jurati de la “Romanii au talent” s-au limitat la a face scandal, in acest sezon Mihai Petre a fost la un pas sa fie luat la bataie de unul dintre concurenti.

La preselectiile de la Timisoara ale celui de-al patrulea sezon al show-ului “Romanii au talent”, in fata juriului s-a prezentat Fernando de la Caransebes, adevaratul, nu personajul interpretat de Mihai Bendeac. Suparat ca Mihai Petre i-a intrerupt prestatia, dandu-i “X”, concurentul i-a aruncat cu microfonul in cap.

Tensiune maxima la “Romanii au talent”: Mihai Petre, lovit de un concurent! “Il rup cu bataia!”

“M-a enervat ca m-a intrerupt din cantat. Alesesem o piesa din Banat, cum ii place Andrei, insa Mihai Petre m-a intrerupt si mi-a dat X. Atunci m-am enervat si m-am dus la el. Am luat microfonul si l-am aruncat spre el. A ramas fara replica. I-am sters varful nasului, doar. A avut mare noroc, dar cred ca s-a speriat rau de tot.

Dupa aia am plecat, n-am mai asteptat sa vad ce zic ceilalti din juriu. Oricum nu ma mai interesa, eu imi facusem treaba. Au venit reporterii de la PRO TV dupa mine, sa ma intrebe de ce l-am atacat si le-am spus si lor – daca-l prind pe Mihai Petre, il rup cu bataia. Sa invete muzica, la fel ca Andra, si dupa aia mai stam de vorba”, a declarat concurentul, citat de wowbiz.ro.

Dar, desi momentul a fost unul foarte tensionant, producatorii nici nu au intrerupt filmarile si nici nu au chemat paza. “Nu mi-a fost frica nici un moment, am stiut ce fac. Aveam vreo sapte baieti cu mine, le bateam toata paza, daca se punea problema”, a mai spus Frenando.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 18, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: