THEMEDIATHOR

Singurul concurent din istoria “€œMasterChef” care îi face pe jurați să plângă vine marți la Pro Tv

masterchef-ed-1_1

Din 18 martie, în fiecare marți de la ora 20.30, jurații celui mai tare show culinar caută un nou “MasterChef”: suspecți de talent gastronomic sunt mulți, însă numai unul va reuși să îi convingă că merită trofeul și aprecierile lor.

Prima ediție a noului sezon va aduce cu ea și o premieră: singurul concurent din istoria show-ului de la Pro Tv care reușește să îi impresioneze până la lacrimi pe toți trei jurații. Cu o poveste impresionantă și un preparat simplu, dar corect gătit, acest concurent își va condimenta cu multă emoție prezența în fața juraților și va reuși să le smulgă lacrimi, la propriu.

“Este cel mai inedit și cel mai bun preparat mâncat vreodată”, va spune chef Bontea, care nu își va putea reține lacrimile, iar chef Scărlătescu va aplauda cu generozitate. La rândul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit într-o farfurie simplă, chef Dumitrescu va recunoaște: “Sunt cel mai fericit că fac parte din acest juriu și că pot să gust minunății de genul acesta. Este singurul concurent din istoria MasterChef România care a reușit să facă jurații să plângă. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi în ochi”. Despre ce concurent este vorba, care este povestea lui și cu ce farfurie se va prezenta, telespectatorii Pro Tv vor descoperi în prima ediție “MasterChef” din noul sezon.

Jurații însă nu se dezmint nici în acest sezon și, deși pot fi impresionați de un preparat delicios, cu o poveste emoționantă, vor arăta încă din prima ediție că în bucătăria “MasterChef” nu e loc de joacă. Așa se face că la preselecții vor exista și multe preparate care vor ajunge direct în coșul de gunoi, însoțite de critici acide. “Băiete, mâncarea ta este sărată în draci”, îl va certa chef Scărlătescu pe un pretendent la șorțul “MasterChef”. “Legume gratinate în tigaie… vreau să o văd și pe asta”, va spune ironic chef Bontea în fața unui alt concurent. “Nu ați înțeles nimic de trei sezoane”, va adăuga el nervos.

În prima ediție, în fața juraților vor fi etalate farfurii variate, îndelung muncite, de la deserturi sofisticare care vor gâdila papilele gustative ale celor trei chefi, până la fripturi corect gătite, preparate chinezești care vor sfârși la coșul de gunoi sau un pepene… sculptat. Câte dintre ele vor fi însă răsplătite cu mult râvnitul șorț “MasterChef”, telespectatorii Pro Tv vor afla în prima ediție din acest sezon, marți, 18 martie, de la 20.30.

Având concurenți unul și unul, probe care mai de care mai solicitante, deplasări inedite și ingrediente care îi vor uimi nu numai pe cei intrați în competiție, ci și pe telespectatori, noul sezon “MasterChef” este gata să pună pe jar cele mai alese gusturi.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 18, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: