THEMEDIATHOR

Ruxandra Ion face dezvaluiri socante: ”Pe platourile din Buftea nu mai lucreaza nimeni, este un capitol inchis”

Ruxandra-Ion-producator-general

Ruxandra Ion a dezvaluit intr-un interviu acordat EVZ, adevaratul motiv al plecarii din compania MediaPro. ”Mama telenovelor” a vorbit si  despre cei 20 de ani petrecuti in compania deschisa de Adrian Sarbu. Radar de Media a scris aici despre plecarea fostului director al postului Acasa TV.

 De ce aţi plecat?

Pe platourile de la Buftea nu mai lucrează nimeni, este un capitol închis. Nu aveam pentru ce să rămân, atâta vreme cât strategia de programe a noilor şefi nu se mai leagă cu producţiile de ficţiune.
Serialele făceau rating, de ce nu au fost păstrate?
Nu înţeleg strategia, nu mi s-a explicat.
“Nu aveam pentru ce să rămân, atâta vreme cât strategia de programe a noilor şefi nu se mai leagă cu producţiile de ficţiune.”

Ce se întâmplă cu Lala Band?

Lala Band trăieşte. Majoritatea copiilor sunt în management la mine. Avem propuneri de concerte. Ei sunt semnaţi cu MediaPro Music şi vor termina contractul cu Acasă foarte curând. Serialul se termină în aprilie.

Aţi pus bazele telenovelei în România. Este un gen care mai prinde?

Părerea mea e că e un gen care prinde, contează mult cum este făcut. Ca dovadă, “O nouă viaţă”, o telenovelă, este programul cel mai vizionat de la Acasă. – Are mare succes la copiii între 12 şi 15 ani… – Pentru că adolescenţii aveau nevoie de modele. Asta am şi încercat să fac. Este anormal că într-o piaţă de televiziune foarte dezvoltată, cum este cea românească, copiii să o aibă model pe Cruduţa, Bianca Drăguşanu… Măslinuţa. Copiii aveau nevoie de modelele generaţiei lor. Nu se poate să-ţi doreşti la 14 ani să ajungi asistentă la televiziune. Acum îşi doresc să joace, să cânte, să iubească, să-şi atingă visurile.

Dacă aţi primi o ofertă tentantă de la o altă televiziune, aţi accepta?

Angajată? Niciodată. Experienţă ultimei perioade şi vârsta… chiar vreau să fiu propria mea şefa. Pot colabora cu orice televiziune, cu firmele mele, pe un contract de producţie.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 18, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: