THEMEDIATHOR

Cristi Burci cere insolvenţa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu

Robinetul de cash al lui Dinu Patriciu si al fiicelor sale e pe cale sa se inchida. Singura afacere care mai merge a “miliardarului falit”, Bet Cafe Arena, este incoltita de creditori. Unul dintre acestia este chiar afaceristul Cristian Burci, cel care a preluat “Adevarul Holding” de la Dinu Patriciu.

burci-qmagazine

Bet cafe Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu. Casa de pariuri detinuta de Dinu Patriciu este in vizorul creditorilor de mai bine de doi ani. Numai de la inceputul lui 2012, 10 firme i-au cerut insolventa in incercare de a-si recupera banii de la fostul patron al “Adevarul”. Pe 21 martie se asteapta decizia instantei…

Pana acum, Patriciu a reusit sa stopeze multe dintre procesele de insolventa prin platirea debitelor sau a scapat de actiunile unor firme, respinse de instanta pe motiv de netimbrarea cererilor. Cea mai recenta solicitare de intrare in insolventa, inregistrata la Tribunalul Bucuresti impotriva Bet Cafe Arena, a fost depusa de catre SC Tipomedia Prod SRL. Tipografia i-a apartinut in trecut lui Dinu Patriciu, fiind preluata, alaturi de Adevarul Holding, de catre omul de afaceri Cristian Burci.

Termenul la care se va decide insolventa Bet Cafe Arena este 21 martie. Printre companiile care au avut de recuperat bani de la casa de pariuri a lui Patriciu este si Climalux, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente pentru conditionarea aerului. Alte patru firme, Tromik Cons SRL, constructorul de benzinarii Primaserc, producatorul de mobila SiPro si Climteh, care ofera servicii de climatizare, au incercat sa isi recupereze, in instanta, datoriile de la casa de pariuri. In astfel de conditii, se pare ca e doar o chestiune de timp pana Bet Cafe Arena va avea soarta celorlalte afaceri falimentare ale lui Dinu Patriciu, precum lanturile de magazine Minimax Discount si Micro Retail.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 18, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: