THEMEDIATHOR

Epic Show, prea dur pentru TV. Emisiunea debutează doar online, pe Adevărul.ro, nu si pe Prima TV

“Epic Show”, emisiunea de pamflet realizată de echipa “Cenzurat” (Look TV), care urma să aibă premiera în această seară, de la 22.30, pe Prima TV, va debuta doar online, pe site-ul adevărul.ro.

Screen-Shot-2014-03-10-at-3.22.33-PM

Motivul acestei decizii este prezentat pe pagina de Facebook oficială a emisiunii “Epic Show”.

“Pentru că stilul ei ar putea fi considerat prea dur pentru sensibilitățile unora, dar și pentru că CNA-ul a pus deja gând rău genului pamfletic și se zburlește ca un veritabil LupTV în direcția umorului sincer și dezinhibat, pentru că își dorește să depășească barierele naționale și internetul e cel mai bun mediu pentru acest lucru, pentru că întotdeauna spune adevărul, întreg adevărul și numai adevărul, emisiunea Epic Show debutează sâmbătă, 15 martie, doar pe platforma Adevarul Live, de la ora 22:30″.

Cristi Burci: “Este un pic cam dură”

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Burci a admis că emisiunea este “un pic cam dură”, de la următoarea ediție, emisiunea va fi și pe TV.

Cristi Burci, pentru Paginademedia.ro:

“Programul este un pic cam dur, din punct de vedere al limbajului. Dar este un show extraordinar de bun.” “De săptămâna viitoare, va fi și pe TV.”

În felul acesta este și o premieră, prin lansarea unui program TV mai întâi pe o platformă multimedia, Adevărul.ro”

Șerban Huidu: “Mie nu mi se pare o emisiune dură”

Producătorul show-ului este Șerban Huidu. “Emisiunea este produsă pentru noii proprietari de la Prima TV. Eu le-am produs-o și le-am dat caseta, este decizia lor unde o difuzează”, a declarat Șerban Huidu pentruPaginademedia.ro.

“Mie nu mi se pare o emisiune dură, dar nu eu sunt factorul decident”, a completat Șerban Huidu. “Vreau să prezcizez că eu sunt producător, iar cei din echipa Cenzurat nu sunt angajați de mine, ci de noii proprietari ai Prima TV”, a mai spus Huidu.

Informația a fost anunțată și de Adevărul.ro care a scris “Premieră media în România: „Epic Show“ debutează în această seară, la ora 22.00, în exclusivitate pe adevarul.ro”.

Varianta online a ziarului Adevărul, publicație deținută de patronul postului Prima TV, Cristian Burci, va difuza prima ediția a emisiunii “Epic Show”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 17, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: