THEMEDIATHOR

“Când vine barza”, un nou reality-show la Euforia Tv

Din 22 martie, la Euforia tv, sâmbata de la ora 20.00, debutează emisiunea “Când vine barza”, un nou reality show cu vedete care au devenit de curând părinţi sau care urmează să trăiască în curând această extraordinară  experienţă.

“Când vine barza”, un nou reality-show la Euforia Tv

Pornind de la premisa  că apariţia unui copil într-un cuplu modifică radical  modul de viaţa , reality-show-ul îşi propune să surprindă programul zilnic al unei familii celebre din România, problemele cu care se confruntă, cum rezolvă   situaţiile de criză, darşi care sunt diferenţele (sau asemănarile) dintre modul în care reacţioneaza  starurilor la venirea berzei, faţă de noi, oameniiobişnuiti. Un copil devine, pentru orice familie, centrul universului, iar vedetele nu fac excepţie de la această axiomă. Şi,  la fel ca în orice familie, şi vedetele – părinţi se confruntă cu discuţii despre vaccinări, bone, bunici, mâncare  sănătoasă, creşă sau grădiniţă de stat sau particulară. Mai presus de orice, fiecare părinte ştie că  nu există  vreun manual brevetat care să   asigure succesul în educaţia odraslei, aşa că  fiecare îşi creste copilul printr-un melanj de metode: cum a învăţat din familie, informându-se din cărţişi de pe internet sau preluând metode funcţionale de la prieteni. “Când vine barza” arată telespectatorilor români cum se descurcă  vedetele în situaţii de care fiecare părinte se loveste în relaţia cu copiii săi.

“Bebeluşa” Oana Ioniţă, cântăreţele Diana Bişinicu şi IannaNovac, actriţa Ani Creţu, sunt primele vedete care au acceptat provocarea de a dezvalui  pentru telespectatorii Euforia tv,cum s-a schimbat viata lor de când au aflat ca “vine barza”.

Oana Ioniţă– mama lui Isabel învârstă de treianişipeste o lună, viitoare mama de băiat: “Proiectul  <Când vine barza>  este dedicat femeilor care îşi  doresc, aşteaptă  un copil sau au în familie  unul sau câţiva copii. Eu trec prin cea mai frumoasa etapa a unei femei, sunt din nou însărcinată, aşa că emisiunea de la Euforia tv  mi se potriveşte cum nu se poate mai bine”.

Ianna are o fetită de aproape nouă luni, Erika- Maria: “Am acceptat să particip la acest proiect pentru ca fetiţa mea, Erika  să aibă peste ani, amintiri foarte, foarte frumoase şi  să vadă cum se desfăşura  viaţa noastră atunci când ea a intrat în ea. Un alt motiv pentru care am acceptat este şi acela ca oamenii să vadă că şi viaţa noastră, a  persoanelor publice este ca şi a lor, dar cu şi mai multe responsablităţi. Apoi telespectatorii vor vedea că eu m-am ocupat 100% de Erika, n-am avut bonă, ci doar din când în când ajutorul mamei mele”.

Ani este mama lui Adan Marcel,  învârstă de un an : “Am intrat în proiectul<Când vine barza>pentru că e un alt fel de format, nimic nu e agresiv, forţat, tabloidizat, totul vine de la sine. Cred căpovestea mea, lupta mea de fapt de a păstra sarcina până la termen – eu având un risc mare de a pierde copilul- poate fi un model pentru alte femei aflate în situaţia mea. Toată viaţa am fost înconjurată de copii, eu fiind acum şi actriţă la Teatrul de copii şi m-am bucurat enorm că 11 luni m-am dedicat exclusiv lui Adan”.

Diana este mama Rianei Antonia, în vârstă de un an : “Am vrut să  ofer posibilitatea telespectatorilor de a mă cunoaşte aşa cum sunteu, în calitate de artist, de femeie de afaceri, de mamică . În urmă  cu 11 ani, când am intrat în showbiz  îmi petreceam multe  nopţi cu ziarele în mână, plângând şi neintelegând de ce presa scria uneori lucruri neadevărate despre mine. Câţiva ani mai târziu, am înteles că  aşa functionează circuitul mediatic şi m-am resemnat, încercând să rămân aceeaşi persoana verticala, cu principiile sănătoase şi valorile armâneşti cu care m-au crescut părinţii mei. Totdeauna mi-am dorit ca  publicul să  mă  cunoască aşa cum sunt eu si să observe calitatile şi defectele mele pe care orice om le are. Un om corect, fairplay, familist, tenace, puternic, dar sensibil, atent la nevoile celorlati, impulsiv uneori, pretentios si prea perfectionist, acestea sunt cateva din calitatile si defectele artistei Diana Bisinicu pe care vreau sa le impartasesc cu toti cei care vor sa ma cunoasca si sa ma umareasca la emisiunea<Cand vine barza> .

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 17, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: