THEMEDIATHOR

Preşedintele a dansat în chiloţi roşii! Evident, pentru noul sezon -“Happy show”- al Serviciului Român de Comedie

Sâmbătă şi duminică, de la  primele ore ale dimineţii, agenţii Serviciului Român de Comedie au invadat străzile şi împrejurimile  Bucureştiului. Înarmaţi cu tone de umor, ochelari de soare, costume negre  şi cu  două  boxe mari din care se auzea la maxim imnul sezonului “Happy Show”,  agenţii conduşi de Toni Grecu   au filmat  prin locuri importante din oraş promo-ul sezonului pe care telespectatorii îl vor vedea în curând , la Antena 1.

poza 1

Pe peronul din Gara de Nord, membrii SRC au încins un grătar, pe care au fript mici. “Ne bucurăm că după aproape zece ani de  când am intrat în Uniunea Europeană, micii noştri au fost şi ei acceptaţi. Aşa că  prin această filmare de promo – simbolică aş putea spune- aducem u n omagiu mititeilor româneşti şi plecăm spre marea Europă cu micii româneşti”, spune, cu umor, Toni Grecu.

poza 2

În faţa Palatului Parlamentului, membrii SRC au dat boxele la maxim,  însă deşi   deputaţii şi senatorii nu se aflau la serviciu, “preşedintele” a fost prezent la filmări. Fără fără gardă de corp  cel mai mare om din stat a dansat pe rupte pe ritmurile hit-ului “Happy” doar în chiloţi roşii.

“Vremea a ţinut cu noi şi după două săptămâni de ploaie încontinuu a ieşit soarele în timpul filmărilor noastre. E  semn că va fi un sezon cu adevărat <happy> . Şi atunci când eşti cu adevărat fericit chiar îţi vine să dansezi pe stradă aşa cum am făcut noi pentru filmările <Happy show>”, spune Jojo.

poza 3

Sursa

Leave a comment

Information

This entry was posted on March 14, 2014 by and tagged , , , .