THEMEDIATHOR

Mediafax Foto a lansat albumul de fotografie “Best of 2013″

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, a lansat, miercuri, 12 martie, cea de-a şaptea ediţie a albumului de fotografie “Best of”, cu susţinerea Volksbank, în cadrul unui eveniment găzduit de F64, cel mai mare magazin foto-video din România.

poza 1

Evenimentul de lansare a albumului a avut loc la magazinul foto-video F64, în incinta cafenelei proprii, aflată la parter, în bd-ul Unirii nr. 45, începând cu ora 19.00.

Albumul de fotografie de presă “Best of 2013″ este continuarea firească a seriei de albume de fotografie de presă începută în 2006, prin care este dusă mai departe tradiţia de a prezenta într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai reprezentative fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto.

poza 2

La eveniment a fost prezentată echipa Mediafax Foto, au fost proiectate fotografiile din album, iar fotoreporterii Mediafax Foto au povestit cum surprind imagini deosebite, dar şi momentele inedite pe care le trăiesc în spatele aparatelor de fotografiat, anunta Mediafax.

 Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă cu premii, desfăşurată cu sprijinul Volksbank, care îi susţine pe cei care-şi urmează pasiunea. Toţi participanţii la eveniment s-au putut înscrie la această tombolă, având şansa de a câştiga vouchere în valoare totală de 3000 lei, valabile în cadrul magazinului F64. În plus, toţi cei prezenţi au primit cupoane de reducere cu care vor putea achiziţiona albumul la un preţ special, redus cu 20%.
poza 3
“Mediafax Foto – Best of 2013″ are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova Bucureşti, Volksbank, CITR – Societatea de Practicieni în Insolvenţă şi F64.
poza 4
Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul Agenţiei de presă Mediafax din 1995 şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România. Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din ţară. Arhiva foto online a Mediafax Foto conţine peste 370.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele aproape 5 milioane de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto, incheie sursa citata stirea.
Sursa
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 14, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: