THEMEDIATHOR

Anca Vereanu, gazda de la “Doctorul Casei”, la Acasa – Profesoara la Medicina Dentara

Anca Vereanu, prezentatoarea emisiunii “Doctorul casei”, difuzataACASA, in fiecare duminica de la ora 16.30, este si profesoara in cadrul Facultatii de Medicina Dentara.

Anca-Vereanu-Profa-Stoma

“De 17 ani sunt profesoara la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, la Facultatea de Medicina Dentara, Clinica de Implantologie Orala. Predau implantologie la anul 6, imi place foarte mult sa discut cu studentii care sunt aproape doctori, avand in vedere ca licenta este in toamna.

Am o relatie foarte buna cu ei, imi place sa cred ca sunt prietena lor si de multe ori avem discutii interesante nu neaparat legate de implantologie. Le povestesc mult din experienta mea de viata, de cabinet si cred ca acest lucru ne apropie mult. Sunt un alt fel de profesor. Vreau sa ma respecte pentru ceea ce sunt eu, cunoscandu-ma, nu pentru ceea ce le impune pozitia mea. Le predau numai lucruri pragmatice despre meserie, vorbim pe cazuri clinice ceea ce ii ajuta sa inteleaga. Facem glume si povestim si despre noi astfel incat sa-i atrag si sa vina cu placere la mine. Imi amintesc cu placere de profesorii mei care erau mai deschisi, mai prietenosi. De la ei am invatat cel mai mult si-mi amintesc cu drag de ei. Asa vreau sa fiu si eu. Sa-si aminteasca studentii de profa de la Implanto draguta, empatica si de la care au invatat lucruri pe care le vor folosi in profesie”, marturiseste Anca Vereanu.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 13, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: