THEMEDIATHOR

ProTV nu mai cumpără formate internaţionale, dă copy – paste după succesele Antenei 1

Cândva, ProTV era o maşină de făcut vedete. De orice tip, de orice gen, de orice calibru. Uneori era de ajuns doar să apari, să zicem, la Teo în emisiune ca să capeţi calitatea de vedetă. Treaba s-a stricat, vedetele au început să plece, talentele la fel.  Se ştie şi că o parte din creierele antrenate de Adrian Sârbu se regrupează pe la birourile acestuia în speranţa unui nou început. De care nu prea ştim dacă se va ivi sau nu.

protv

Paralele, care curgeau gârlă altădată, au dispărut, semn de secetă grea. Şobolanii părăsesc corăbiile sortite pieirii, aşa se zice. Lipsa banilor se vede: dispar emisiuni cu bugete grele precum Dansez pentru tine, show din care Bănică îşi lua o garsonieră pe sezon. Dar ce zic, un apartament de două – trei camere sigur!

Nici formate de mare succes internaţional nu se prea mai cumpără la CME România. Acum e la modă să vezi ce merge la alţii şi să iei aminte. Apoi adaptezi, ca să nu fie broblem. Bref, Pro TV a ajuns să copieze concurentul cel mai de temut al său, Antena 1.

Astfel, s-a anunţat că al patrulea sezon din Vocea României (format internaţional de mare succes luat pe valută forte, cum se zicea cândva) va fi dedicat concurenţilor copii… Citez:Dupa trei sezoane in care a scos la lumina cele mai bune voci din tara, “Vocea Romaniei”, show-ul difuzat de ProTV, revine in aceasta toamna cu o varianta pentru copii”.

Dincolo de faptul că se iese brusc din format (şi se fac economii uriaşe), nu începe să semene The Voice a Next Star? Ba da, oameni buni, numai că Next Star e un format inedit, autohton. De ce să îl iei pe bani, când poţi să pui pe picioare un show-cameleon. Copii talentaţi sub sigla unui format de răsunet mondial.

Plagiat cu titlu barosan. Aşa onoare…

P.S.1: Dar fără Brenciu. Că a lăsat Vocea pentru alţii. Care or fi aceia…

P.S.2: Şi nici nu stau băieţi ca Dan Negru cu basca-n mână pe la colţurile televiziunilor…

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 12, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: