THEMEDIATHOR

Liviu Vârciu dă startul emisiunii “Deschide Camera Comorilor!” cu un invitat special: Dan Bordeianu

Liviu Varciu “Deschide Camera Comorilor!” cu o combinatie antrenanta de intrebari de cultura generala, curse contra-cronometru si premii consistente!

Liviu-Varciu-in-platoul-emisiunii-Deschide-Camera-Comorilor

Viteza de reactie, eficienta in echipa, inteligenta, abilitatea de a gestiona emotiile sunt calitatile ce pot face din concurenti castigatori ai “Camerei Comorilor”.

Invitatul vedeta al primei editii “Deschide Camera Comorilor!” este actorul Dan Bordeianu, care a venit pe platoul emisiunii hotarat sa isi adjudece cat mai multe premii, impreuna cu Iulian, cel de care il leaga “o relatie de prietenie si vecinatate”.

“Singurul om de pe platou care are voie cu ceas sunt eu! Aici nu aveti voie cu ceasuri”, i-a avertizat amfitrionul emisiunii pe cei doi, in timp ce ii deposeda pe concurenti de obiectele”incriminate”.

Odata regula de baza stabilita, echipa si-a impartit rolurile – Dan Bordeianu a ramas alaturi de Liviu Varciu pentru a raspunde intrebarilor de cultura generala, iar prietenul sau a ales sa scoata obiectele din Camera Comorilor, in timpul castigat de actor.

“Pe multi dintre concurentii care intra in Camera Comorilor ii inhiba “Spirala” sau “Roata Hamsterului”  (n.r. – dispozitive din platou care ridica gradul de dificultate a actiunilor concurentilor), dar parca intotdeauna cand se complica lucrurile simtim ca traim mai intens, nu? Asa se intampla si aici, la “Deschide Camera Comorilor!” Parca si victoria e mai dulce cand e obtinuta cu greu! Va las sa descoperiti despre ce este vorba urmarind emisiunea!”

Cat de bine se va descurca Dan Bordeianu la testul intrebarilor si prin ce incercari a trecut prietenul sau pentru a reusi sa scoata din “Camera Comorilor” premiile veti afla urmarind un show incendiar, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 12, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: