THEMEDIATHOR

Iulia Albu – subiect de discuţie între Maria Cârneci, Connect-R şi Monica Anghel în ultima ediţie a show-ului “Te pui cu blondele?”

Îmbrăcate în mirese, blondele lui Negru nu au fost deloc blânde şi i-au provocat pe invitaţi, Connect-R, juratul „România Dansează”, Monica Anghel, jurată la „Te cunosc de undeva!” şi Maria Cârneci, să caracterizeze printr-un cuvânt unele dintre cele mai controversate vedete autohtone.

te-pui-cu-blondele-mari-carneci-connectr-monica-anghel

Printre ele s-a numărat Bianca Drăguşanu despre care Maria Cârneci a afirmat că este „prea de tot”, Monica Anghel completând-o pe artistă pentru a fi în asentimentul ei, punctând faptul că Bianca Drăguşanu „este prea mult!”

O altă vedetă care a intrat în vizorul invitaţilor a fost Iulia Albu despre care Maria Cârneci a spus că ea nu ar îndrăzni să comenteze ţinutele ei, având în vedere faptul că hainele de scenă pe care le poartă, costumele populare, „bat” toate casele de modă prin valoarea şi frumuseţea lor.

Nu mai este o noutate că Iulia Albu este una dintre cele mai controversate personaje din peisajul mass-media, motiv pentru care jurata de la „Next Star” a declarat:

„De mâine mă îmbrac de sus până jos numai în peturi ca să te fac zob”, mărturiseşte Maria Cârneci.

Connect-R, prieten cu Alex Velea, unul dintre artiştii cu care Iulia Albu a avut un conflict, a avut şi el o declaraţie neaşteptată legată de fosta soţie a lui Mihai Albu.

Odată cu răspunsurile pe care le dau intrebarilor de cultura generala, invitaţii nu pot rezista tentaţiei de a dezvălui poveştile inedite, dar şi cele mai frumoase momente din viaţa lor.

Dovadă stau declaraţiile Monicăi Anghel, care descriu momentele din perioada sarcinii în care soţul artistei se juca cu copilul:

„Soţul meu punea o lanternă pe burtică, iar copilul vedea lumina pentru că eram însărcinată în 30 de săptămâni, perioadă în care fătul distinge lumina, iar în momentul în care el lovea cu piciorul şi îl atenţionam pe soţul meu, copilaşul se muta în cealaltă parte, astfel că nu mai simţea nicio lovitură”, povesteşte Monica Anghel.

Întregul moment pe care Monica l-a povestit l-a emoţionat pe Connect-R, proaspăt tătic, şi l-a determinat să povestească una dintre cele mai inedite întâmplări pe care le-a trăit alături de soţia sa atunci când era în perioada sarcinii.

Despre ce este vorba vor putea afla telespectatorii numai urmărind „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 12, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: