THEMEDIATHOR

Romania, te iubesc! lider de audienta. Peste 2.5 milioane au urmarit emisiunea in minutul de aur

echipa-Romania-te-iubesc

Ancheta „Gospodarii pagubelor”, realizată de corespondentul Ştirilor ProTV, Rareş Năstase, şi difuzată ieri la Romania, te iubesc! a propulsat ProTV pe primul loc în topul audienţelor. În minutul de aur al emisiunii, 18:59, peste 2,5 milioane de români erau cu ochii pe ProTV.

În intervalul orar 18:00 –19:00, atunci când a fost difuzată Romania, te iubesc!, ProTV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 8,3 puncte de rating şi 19,4% cotă de piaţă, de mai bine de două ori mai mult decât Antena 1, care a avut un rating de 3,9 puncte şi 9,1 procente din cota de piaţă.

ProTV a condus detaşat şi pe publicul din mediul urban, cu 7,5 puncte de rating şi 14,8% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al II-lea, a înregistrat 5,1 puncte de rating şi 10,1% cotă de piaţă.

La nivelul întregii ţări, România, te iubesc! s-a situat pe primul loc, cu 7,2 puncte de rating şi 14,3 procente din cota de piaţă, iar Antena 1, clasată tot pe locul al II-lea, a obţinut 5,7puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 11, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: