THEMEDIATHOR

”RAZBUNAREA” lui Adrian Sarbu isi face efectul. Pro TV obligata sa se mute din actualul sediu de pe Pache Protopopescu. Vezi ce televiziune ii va lua locul!

Adrian Sarbu arunca bomba pe piata media din Romania. Fostul magnat al televiziunii din Pache Protopoescu este hotarat sa lase redactia Pro TV fara sediul actual. Proprietarul ”turnului” negociaza cu noul patron al Prima TV, Cristi Burci o colaborare pe termen lung.

”RAZBUNAREA” lui Adrian Sarbu isi face efectul. Pro TV obligata sa se mute din actualul sediu de pe Pache Protopopescu. Vezi ce televiziune ii va lua locul!

După ce au preluat staţia ProTV, americanii de la Central European Media Enterprises au trecut la mutatul întregului personal din vechiul sediu aflat în Bulevardul Pache Protopopescu. Redacţia şi personalul auxiliar vor funcţiona în câteva clădiri construite chiar în spatele turnului televiziunii şi care aparţin actualilor proprietari.

Acţiunea se desfăşoară chiar în aceste zile, însă va dura, aceasta făcându-se pe etape. Imediat ce fostul sediu ProTV va fi eliberat, o altă televiziune îşi va stabili “cartierul general” acolo. Surse bine informate spun că Adrian Sârbu, cel care este proprietarul clădirii în care a funcţionat până acum ProTV, s-a înţeles cu Cristi Burci, actualul patron al postului Prima TV, staţia care se află acum în Pipera urmând să se mute în Pache Protopopescu, scrie ziarul Ring.

În plus, contractul dintre Prima TV şi proprietarul clădirii în care funcţionează acum postul expiră abia peste doi ani, Cristi Burci urmând să negocieze o rupere a actualei înţelegeri care se ridică la aproape un milion de euro anual.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 11, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: