THEMEDIATHOR

Horia Brenciu, la Observatorul Antenei 1: Venind aici am gasit si un partener pentru spectacolele mele

Horia Brenciu a intrat în direct la principalul buletin de știri al Antena1, Observatorul de la ora 19.00, prezentat de Andreea Berecleanu.

Fosta vedetă de la Pro TV și-a făcut intrarea într-un mod inedit pe Antena 1. Horia Brenciu, deși invitat în emisiunea de știri a Andreei Berecleanu, a preluat prezentarea știrilor pentru câteva zeci de secunde.

 Acesta a  apărut pe Antena 1 în postura de prezentator, la pupitrul Observatorului.

Brenciu a citit de pe prompter o știre despre politicienii care au apelat la intervenții chirurgicale pentru a slăbi.

“Politicieni trași prin inel. Gastric”, a fost titrată pe burtieră știrea prezentată de Horia Brenciu.

 

horia-brenciu

“Poate va întrebați ce caut eu aici și unde e Andreea”, a spus Brenciu după ce a citit știrea de prompter.

“Stați liniștiți, Andreea e aici. (…) Acum suntem și mai aproape. Mereu aproape este o formulă pe care n-am mai folosit-o de 11 ani”, a continuatBrenciu.

“Mereu aproape este o formulă mereu autentică, dar, printre altele, este și o formulă de marketing, dar noi am fost mereu aproape, chiar dacă tu ai fost la distanță o perioadă, noi am rămas mereu aproape”, a spus Andreea Berecleanu.

“Țin minte că în 2003, în momentul în care eu plecam de la Antenă, tu veneai de la Pro TV (…) Mă bucur foarte mult că am revenit în această familie”, a mai declarat Brenciu.

Horia Brenciu nu a vorbit nimic concret despre proiectele de televiziune ale Antena 1 la care va participa. În ultimele zile s-a vorbit despre intrarea lui în juriul emisiunii “Te cunosc de undeva“.

“Eu cred că venind în Antena 1 nu am găsit aici doar un partener de televiziune ci si un partener pentru spectacolele mele. Mă bucur sa lucrez cu Antena 1 chiar la spectacolele de pe 29 și 30 martie, de la Romexpo.Antena 1 mă susține în proiectele mele, în concertele mele”, a mai spusHoria Brenciu în timpul Observatorului de la Antena 1.

Horia Brenciu, la Observator:

“Decizia mea s-a bazat pe foarte multe detalii. (…) Iată, am revenit astăzi la Antena 1. Ma bucur foarte mult să vă spun că prima mea colaborare deja este în pregătire, spectacolele pe care le voi avea la sfârșitul lunii deja se bucură de atenția unei echipe de televiziune, chiar de aici de la Antena 1. Va fi prima superproducție a unui român și mă bucur să o fac alături de Antena 1.”

 

“Dacă telespectatorii m-au vazut în ultimii ani în rol de jurat … multumesc echipei cu care am colaborat timp de trei ani de zile. Ei bine, de acum înainte o voi lua încetul cu încetut. Cineva spunea că decât să te văd o dată într-un sezon, mai bine te văd de mai multe ori pe an. Așa se va întâmpla, fiți pregătiți.

Alături de Antena 1 va pregatesc multe surprize și aș vrea să nu vi le dezvălui acum, mai întâi să fiu eu mulțumit de ele și apoi vi le voi dezvălui ca atare.”

Horia Brenciu a făcut parte, în ultimii trei ani, din juriul emisiunii Vocea României, de la Pro TV, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga.

Apariția lui Brenciu la Observator, promovată printr-un teaser. Antena 1 a promovat astăzi apariția lui Brenciu, ca invitat, în studioul Observatorului printr-un teaser care spunea: “Numele care se alătură celui mai spectaculos divertisment TV. Cine a ales Antena 1? Inegalabilul transfer al anului! La Observatorul de la 19.00”.

Antena 1 este și partener media al concertului lui Horia Brenciu, din această primăvară, eveniment de asemenea promovat în pauzele publicitare.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 11, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: