THEMEDIATHOR

Juratul Horia Vîrlan dansează pe Rammstein in prima editie a show-ului culinar „Junior Chef”

Personalităţi puternice, spontaneitate, replici memorabile, dar şi preparate gustoase vor fi atuurile prichindeilor veniţi să demonstreze că gătesc cel puţin la fel de bine ca adulţii în unicul şi cel mai spectaculos show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, ce are premiera azi, de la ora 20:30, la Antena 1.

Horia-Varlan

Dorinţa de a arăta că se descurcă la bucătărie a adunat la preselecţii mai mult de o mie de copii din toată ţara. În urma lor, peste o sută vor fi jurizaţi de către Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante.

Personalităţile celor mici sunt puternice şi asta se vede în preparatele lor, dar şi în platingurile pe care le fac, reuşind să-i uimească pe membrii juriului. Nu doar asta îi impresionează pe Prinţesa Polonic, ştirista Antenei 1, pe Horia Vîrlan şi pe Marius Florea Vizante, ci şi hobby-urile pe care le au sau gusturile muzicale.

Achimescu Andrei este unul dintre puştii care i-au impresionat pe juraţi cu pasiunea pentru muzică, el fiind un mare fan al trupei rock Rammstein şi mare i-a fost mirarea în momentul în care a aflat că Horia Vîrlan nu auzise de formaţia germană:

„Rammstein este o trupă de muzică? Eu credeam că este vreo reţetă de care n-am auzit niciodată”, mărturiseşte Horia.

Surpriza a fost atunci când în platoul emisiunii a început să se audă o melodie a trupei Rammstein, iar Horia Vîrlan a început să danseze precum rockerii, astfel încât, colegii săi de jurizare au rămas uimiţi de talentul său:

„Ce rău îmi pare că Horia a descoperit abia acum Rammstein! Ia uite ce bine se simte pe piesa asta”, declară Prinţesa Polonic, ştirista Observatorului.

Momentul memorabil în care Horia a dansat pe muzica rock alături de Andrei Achimescu va putea fi urmărit la premiera super show-ului „Junior Chef”, de la ora 20:30, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 10, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: