THEMEDIATHOR

Liviu Vârciu se pregăteşte intens pentru premiera emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”

Liviu Varciu repeta scenariul, adaugand modificari impreuna cu scenaristul. Regizorul, cu un aer de “duritate franceza” ii da cateva indicatii lui Liviu, iar producatorul pune la punct ultimele detalii.

Echipa-Deschide-Camera-Comorilor-si-Liviu-Varciu

Ca in jocurile sportive, inaintea filmarii fiecarei editii, toata echipa emisiunii “Deschide Camera Comorilor!” impreuna cu Liviu Varciu urmeaza un ritual menit sa induca starea de bine pe parcursul intregii zile de filmare, care uneori ajunge pana la 12 ore.

Stransi in semicerc isi ureaza “bafta”. Cinci minute pana la “rec”. Toata echipa este pe pozitie iar cu putin timp inaintea inregistrarii, se aude: ”Actiune!”

“ Suntem o intreaga echipa care se dedica total acestei emisiuni, de la femeia de serviciu, echipa de make-up si pana la producator. Amuzamentul, distractia si premiile sunt cuvintele zilei, iar concurentii sunt pusi pe fapte mari, dornici sa isi adjudece cat mai multe si mai valoroase premii din Camera Comorilor.

Ce ajuta cel mai mult atmosfera de la filmari este faptul ca am ajuns sa ne cunoastem bine unii pe ceilalti. Ceea ce nu se vede pe micul ecran, sau mare, dupa caz, sunt glumele din culise care scot la iveala copiii din noi.

Cateodata pur si simplu trebuie sa intervina cineva ca sa ne oprim din ras si sa ne punem pe treaba. Ce care scoate militaria din pod este regizorul de platou, Codreanu ”, a spus Liviu Varciu.

Nu ratati incepand cu 12 martie, de la ora 21.15, show-ul “Deschide Camera Comorilor!”, prezentat de Liviu Varciu, la Kanal D.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 7, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: