THEMEDIATHOR

Echipa “Te cunosc de undeva!” se află în teambuilding la Covasna. Vezi ce fac concurentii in timpul liber!

te-cunosc-de-undevaEchipa “Te cunosc de undeva!” se află în aceste zile în teambuilding la Covasna.

Andreea Bănică, Elena Ionescu de la Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Pepe, Florin Ristei, Alex Mațaev, Doru Todoruț, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au ieșit la plimbare cu bicicletele, s-au relaxat la saună, piscină și masaj, s-au întrecut la bowling, au jucat tenis de masă și au încins partide spectaculoase de tenis cu piciorul urmate, pentru unii dintre ei, de o sâcâitoare febră musculară.

Atmosfera s-a înfierbântat pe seară când pe scena din incinta hotelului Clermont au urcat Florin Ristei și trupa lui, FreeStay.

S-a cântat de toate: de la cover-uri la cântecele pe care concurenții le-au interpretat deja în primele ediții ale show-ului Te cunosc de undeva! – inclusiv Pepe a cântat “You Are So Beautiful”, a lui Joe Cocker, pe care o consideră cea mai impresionantă piesă pe care a interpretat-o în acest show -, de la muzica lăutărească la cea de petrecere.

Elena Ionescu de la Mandinga, de exemplu, a surprins audiența cu “Se mărită Mona mea”, din repertoriul formației Azur, iar Cosmin Seleși a fost declarat senzația serii, după ce a bătut impecabil la tobe ritmul piesei “Dana”, lansată cu ani în urmă de trupa de copii Amici, care-l avea ca solist vocal pe… Florin Ristei.

“S-a exagerat. Nu cânt atât de bine la tobe… Am studiat percuția un an de zile, copil fiind, la Casa Pionierilor”, ne-a declarat, cu modestie, Cosmin.

Minunata echipă de la “Te cunosc de undeva!” va putea fi văzută din nou la treabă într-o nouă ediție spectaculoasă a show-ului, programată sâmbătă, 8 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 6, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: