THEMEDIATHOR

TVR a fost amendat azi de CNA cu 70.000 de lei pentru cenzurarea emisiunii “Moştenirea Clandestină” de către Stelian Tănase

În cadrul şedinţei de azi, 4.03.2014, a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), TVR a fost amendată cu 70.000 de lei, în principal pentru cenzurarea serialului documentar “Moştenirea Clandestină” de către Stelian Tanase, fost propagandist comunist, în prezent director interimar al televiziunii publice.

CNA a aplicat amenzi totale de 350.000 de lei într-o singură zi

Reamintim că transmisia emisiunii realizată de Monica Ghiurco cu istoricul american Larry Watts a fost întreruptă brutal, pe 7 februarie a.c., la orele 14.08, de către Stelian Tanase, în timp ce era retrasmisa peste Prut, în Republica Moldova. Pentru că nu exista amendă pentru cenzură (!), cea mai gravă forma de atac asupra presei libere, CNA a dat amenda pe Legea audiovizualului pentru neprezentarea “casetei- martor”, făcută dispărută de echipa infractoare din jurul lui Tanase. Cine va plăti amenda? Tot noi? Sau făptaşul? Comisia de Etică şi Arbitraj a TVR ar trebui să se pronunţe! La fel, Comisiile pentru cultură, artă și mass-media din cadrul Parlamentului României, care asigură controlul parlamentar asupra activității TVR.

Voi reveni cu amănunte, inclusiv despre “propaganda comunistă” a lui Larry Watts!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 5, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: