THEMEDIATHOR

Cea de-a treia ediţie „Te cunosc de undeva!”, lider de piaţă

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate şi multã voie bunã au fost ingredientele celei mai noi ediţii „Te cunosc de undeva!”, difuzată aseară la Antena 1.

te-cunosc-de-undeva-antena1

Cu interpretãri excepţionale şi muzicã de foarte bunã calitate, cei opt concurenţi ai transforming show-ului i-au cucerit pe telespectatori de la primul pânã la ultimul moment, transforming show-ul de la Antena 1 conducând clasamentul de audienţă la nivel urban.

Cea mai spectaculoasă transformare, apreciată atât de cei patru juraţi, Monica Anghel, Delia, Pepe şi Andrei Aradits, cât şi de concurenţi, a fost Robbie Williams, rol care i-a adus lui Alex Velea premiul ediţiei. Cea de-a treia ediţie a transforming show-ului s-a impus ca lider de piaţă la nivel urban, cu un rating mediu de 7.1% şi 13.4% cotă de piaţă, clasând principalul competitor, Pro TV, pe poziţia secundă, cu 6.9% rating şi 12.9% cotă de piaţă. Selectia naţională Eurovision a ocupat abia a treia poziţie în clasament, cu doar 3.9% rating şi 7.4% cotă de piaţă, la nivelul aceluiaşi target, all urban.

 

În minutul de aur, înregistrat aseară la 21:11, peste 1 464 000 de telespectatori la nivel naţional urmăreau transformarea lui Alex Maţaev în Daniela Condurache la „Te cunosc de undeva!”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 3, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: