THEMEDIATHOR

Eurovision, pe locul patru. Categoria care include și meciul Steaua – Dinamo, pe primul loc în audiențe.

Screen-Shot-2014-03-02-at-11.26.51-AM

Selecția națională Eurovision a plasat TVR 1 pe poziția a patra în intervalul de difuzare. Pe primul loc pe intervalul Eurovision a fost categoria Alții, care include și Digi Sport, post pe care era derby-ul Steaua-Dinamo.

Sâmbătă seara, cu derby-ul Steaua – Dinamo, categoria Alții (unde sunt incluse toate posturile din afara monitorizărilor) a avut o audiență dublă față de o sâmbătă obișnuită.

Eurovision s-a “luptat” cu meciul, dar și cu Te cunosc de undeva, emisiunea de forță a Antenei 1 sâmbătă seara.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele:

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, 830.000 de români pe minut se uitau la selecția Eurovision. TVR 1 a fost pe intervalul selecției pe locul patru.

Pe prima poziție a fost categoria Alții, cu 2,4 milioane de români pe post. Categoria a avut o audiență aproape dublă față de o săptămână normală.

Cum include toate posturile nemonitorizate, nu se poate spune exact câți români s-au uitat la Steaua – Dinamo, dar este cert că derby-ul a atras o audiență consistentă.

URBAN. Și la orașe, categoria Alții a fost pe primul loc: aproape 1,5 milioane de persoane, dublu față de o sâmbătă normală. Eurovision a fost tot pe locul patru, cu o medie de sub jumătate de milion de orășeni.

COMERCIAL. Publicul comercial a fost slab reprezentat pe TVR 1 pe intervalul Eurovision: puțin peste 150.000 de persoane între 18 și 49 de ani. În comparație, categoria Alții aduna peste 700.000 de telespectatori din targetul comercial, iar Pro TV, peste 400.000.

SURSA:Paginademedia.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 3, 2014 by .
%d bloggers like this: