THEMEDIATHOR

Anca Lungu, jurat “Junior Chef” apreciază ambiţia, pasiunea şi perseverenţa copiilor veniți la preselecții

Mii de prichindei talentaţi la gătit au venit la audiţiile Junior Chef, mai departe, în concurs, vor ajunge peste o sută, urmând ca la finalul preselecţiilor să treacă mai puţin de jumătate.

Anca-Lungu

Anca Lungu, ştirista Observatorului din weekend, de la ora 19:00, actorul Marius Vizante şi expertul bucătar Horia Vîrlan sunt cei care vor degusta preparatele copiilor şi se vor lupta să-i atragă în echipa lor pe cei mai pricepuţi bucătăraşi.

Membrii juriului vor avea ajutoare în bucătărie şi îi vor antrena pe cei mici alături de trei dintre cei mai iscusiţi bucătari din cel de-al doilea sezon „Top Chef”, Alexandru Iacob, câştigătorul concursului, Mirela Ivaşcu şi Daniel Grosu.

Cei trei juraţi au fost aleşi pe sprânceană fiind unii dintre cei mai buni mari iubitori ai preparatelor culinare:

„De mică sunt pasionată de gătit pentru că eram răbdătoare numai când era vorba de bucătărie, iar în rest, îi terorizam pe cei din jurul meu pentru că eram foarte vorbăreaţă şi mereu pusă pe şotii. Îmi plăcea foarte mult să le spun bancuri tuturor”, povesteşte Prinţesa Polonic, jurata de la Junior Chef.

Ambiţia, pasiunea şi perseverenţa sunt calităţile pe care Anca Lungu le apreciază la prichindeii veniţi la preselecţiile show-ului pentru că sunt atuurile care au ajutat-o să ajungă să fie una dintre cele mai profesionaliste ştiriste din România, dar şi una dintre cele mai citite blogăriţe culinare:

„Chiar dacă nu-mi ieşea o reţetă din prima o încercam până îmi dădeam seama unde am greşit şi ce-ar trebui să fac ca să-mi iasă bine”, mărturiseşte Anca Lungu.

Multă veselie, momente emoţionante, spontaneitate, dar şi replici de te lasă mască sunt promisiunile unicului show culinar cu copii, Junior Chef, show care va începe în curând la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 3, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: