THEMEDIATHOR

TE CUNOSC DE UNDEVA. Sigur nu recunosti aceasta transformare!

alex-velea-tcdu

Într-o ținută de super erou și vopsit pe față, Alex Velea face o transformare de senzație sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, când devine Robbie Williams și cântă “Let Me Entertain You”.

Alături de el se vor afla pe scenă pentru acest moment spectaculos baletul show-ului, condus de coregrafa Furnica, și un… porumbel.
“Zici că sunt Batman! Așa trebuie să intru în scenă?”, întreba Alex, în timp ce se admira în oglinda cât peretele din camera transformărilor. Și așa a intrat, într-un costum bătut în strasuri și cu mâneci ca aripile de liliac, cu păr pe piept desenat, fața de var și buzele ca smoala.
“Vreau să-i dau niște sugestii lui Robbie. Actul artistic a fost foarte bun. Machiajul mă atrage. E înfiorător și sinistru. Dar hainele mi se par extrem de ieftine. Sunt o catastrofă. Ai nevoie de un stilist”, i-a spus Pepe, din postura Iuliei Albu. În ediția de sâmbătă, artistul-jurat se transformă în Iulia Albu, urmând ca, la jurizarea efectivă, că redevină Pepe.
Cum comentează Andrei Aradits, Monica Anghel și Delia prestația lui Velea, aflați sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 28, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: