THEMEDIATHOR

Andreea Marin: “Iulia Albu e un om care încearcă să apară cât mai mult la televizor sau în presa sub masca unei mari specialiste în modă

Andreea-Marin-FHM

De 1 martie, Andreea Marin a deschis uşa casei ei pentru  Antena Stars şi să dea un “Refresh” sănătăţii şi vietii, iar sâmbătă, de la ora 16.00, va vorbi telespectatorilor despre programul ei de detoxifiere, despre familie, dar şi despre relaţia cu  actualul ei sotul ei.

Despre programul de detoxifiere Andreea Marin spune că: „În primăvara anului trecut am început demersuri serioase pentru că  am realizat că am parte de un dezechilibru profund. Făceam sport în fiecare zi și nu slăbeam un gram. Acum beau 5 sucuri pe zi și o supă. Diferite de la o zi la alta. Pielea mea s-a schimbat total după detoxifiere”.  „Nu întotdeauna trebuie să dăm vina pe partenerul de viața. Dacă ai o problemă, mergi la psiholog, care te trimite la psihiatru. Nu înseamnă ca ești nebun. Nu e o rușine sa recunoști o boală”.

Pentru că avea mari dureri de spate, Andreea a mers la o clinică în Turcia, acolo unde l-a întâlnit pe viitorul ei  soţ.  „Sotul meu m-a învătat foarte multe lucruri. El este și osteopat, nu doar fizioterapeut. Acum suntem împreuna pasionati de o viața sănătoasă. E foarte important să ai dialog. Iar dialogul nu poate exista dacă nu exista interese comune. Și mai contează sa nu existe orgolii”.

Despre relaţiile dintre femei şi bărbaţi, Andreea Marin recunoaşte la „Refresh by Oana Turcu”. „Am trăit povestea aia cu fă un pas în spate pentru ca partenerul de viața să se simtă important. Un bărbat e sau nu bărbat. Nu trebuie să faci tu un pas în spate pentru asta. Nu trebuie sa actionezi sub potențialul tău, ca femeie, pentru a-i face pe plac unui bărbat. Un bărbat inteligent te apreciaza pentru ceea ce ești și te iubește pentru ceea ce ești”.

Şi  la capitolul copii Andreea  i-a răspuns deschis Oanei Turcu.  „Dacă ar fi să aleg între cariera și copil, aș alege copilul, normal. Am și făcut asta. Când s-a născut Violeta am renunțat la proiectul Surprize, surprize”.  „În trecut am avut probleme de sănătate.Am avut 2 sarcini extrauterine. Eu nu am amanat momentul.Am vrut sa am copii, dar pur și simplu nu am avut cum. Mi-as fi dorit sa am un copil mai devreme”. Întrebată dacă ar mai face copii, vedeta a răspuns: „Dacă Dumnezeu ne binecuvantează cu un copil, e bine primit în familia noastră. Nu  e un curaj. E firesc și îmi doresc din tot sufletul.”

Despre bârfe şi oameni care îi  critică stilul vestimentar, Andreea mărturişeste la Antena Stars că: „Am reacţionat o singură dată, simpatic, zic eu, printr-o glumă la care peste 100.000 de oameni au reactionat rapid, în aceeași zi. Iulia Albu îmi aduce zâmbetul pe buze. Nu pot să  spun nimic. Nu pot să o iau în serios. E un om care încearcă să apară cât mai mult la televizor sau în presa sub masca unei mari specialiste în modă”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 28, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: