THEMEDIATHOR

Ex – mogulul media Adrian Sârbu investeşte 4 milioane de euro în staţiunea italiană Pragelato ca să devină mogul turistic

“Salvarea vine din Est! Un miliardar roman promite: Voi redeschide partiile de schi” ori ”Din Romania vin banii pentru lansarea statiunii Pragelato”! Cam asa prezinta presa din Italia cel mai nou proiect al lui Adrian Sarbu, fostul sef  de la PRO TV.

1335170033a1

Cine crede ca Adrian Sarbu nu mai are ce face dupa ce a parasit sefia trustului Pro se insala amarnic. Cel mai nou proiect al sau vizeaza readucerea la viata a oraselului italian Pragelato, acum in paragina din pricina lipsei acute de bani. Odinioara o statiune de schi la mare cautare printre italieni, dar si locul unde s-au desfasurat mai multe probe sportive in timpul Olimpiadei de la Torino, din 2006, astazi, Pragelato abia mai sufla, in asteptarea unui salvator.

Odinioara o statiune de basm, Pragelato asteapta acum sa fie salvata de romani

Din cate se pare, acesta este Adrian Sarbu, care si-a anuntat intentia de a investi 4 milioane de euro in partiile de schi, transportul pe cablu, precum si restaurarea unui hotel din Pragelato, prin intermediul firmei sale, Teleferica SPA. Compania, care gestioneaza transportul de teleferic, telescaun si teleschi in Sinaia, Busteni si Predeal, pare ca i-a convins pe localnici. In urma discutiilor purtate de membrii consiliului local cu Gelu Gradinaru, administratorul  firmei, oamenii au plecat acasa convinsi ca au de-a face cu o companie “serioasa, eficienta si care dispune de resurse tehnice si finaciare”.  Potrivit presei italiene, intentia lui Adrian Sarbu ar fi sa aduca la Pragelato 300.000 de turisti, printre care si foarte multi romani, care, in momentul de fata, prefera statiunile alpine austriece.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 27, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: