THEMEDIATHOR

Stelian Tanase a prezentat in direct noua grila de primavara a TVR: ”Doar 25.000 de euro pe saptamana va costa noua grila a Televiziunii Romane”

stelian-tanase

Directorul interimar al TVR, Stelian Tanase a prezentat intr-o conferinta de presa noua grila de programe a postului public, ce va intra in vigoare din luna martie. Ziaristii Cornel Nistorescu, Ion Cristoiu, Daniel Apostol, Miruna Munteanu si Ion. M. Ionita vor avea misiunea de a relansa grila de primavara a Televiziunii Romane, alaturi de scriitorul Florin Iaru care va intregi noua echipa de moderatori ai TVR.

Ion Cristoiu va realiza pe TVR 2 productia ‘‘Om cu carte”. Mircea Dinescu va avea doua emisiuni: Pe TVR 1 ”Politica si delicateturi”, si pe TVR 2 ” De la Dinescu citire” . Cornel Nistorescu va prezenta o emisiune de weekend.  Florin Iaru va fi moderatorul emisiunii ”Enigme si conspiratii” (din cultura romaneasca).

Stelian Tanase a declarat astazi  ca noua grila de primavara a postului public este cea mai ieftina din istoria Televiziunii Romane:

“Avem cea mai mica suma pe care o televiziune publica o cheltuiește pentru programele sale. Toata grila de programe a postului TVR 1 costă 25.000 de euro pe săptămână. Lucrăm ca să venim cu cheltuielile pe care ni le permitem. Este cea mai ieftină grila din istoria Televiziunii Române”.

TVR 1 va fi un post cu precadere de news si curent – affairs si TVR 2 o televiziune cu continut cultural ridicat. Suma pentru grila săptămânală a postului TVR 2 este 15.000 de euro, a declarat directorul interimar al TVR.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 25, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: