THEMEDIATHOR

In scurt timp WhatsApp va aduce utilizatorilor o noua schimbare radicala

Fondatorul serviciului de mesagerie instantanee WhatsApp, a carui achizitie de catre Facebook a fost anuntata saptamana trecuta, pentru colosala suma de 19 miliarde de dolari, a dezvaluit, ca aceasta aplicatie va oferi utilizatorilor posibilitatea de a initia apeluri gratuite, informeaza Agentia Mediafax.

In scurt timp WhatsApp va aduce utilizatorilor o noua schimbare radicala

“Vom introduce voce in WhatsApp in al doilea trimestru al anului”, a anuntat Jan Koum, prezent la Congresul mondial pentru telefonie mobila, organizat la Barcelona.

Aplicatia se apropie astfel de modelul concurentului sau Viber (cumparat recent de grupul japonez Rakuten), care propune deja utilizatorilor sai mesaje si apeluri gratuite.

Reteaua de socializare Facebook a cumparat, miercuri, aplicatia WhatsApp, cu 19 miliarde de dolari in actiuni si lichiditati si spera sa dubleze numarul de utilizatori ai WhatsApp. “Acum cinci ani nu aveam niciun client”, reamintea Jan Koum. “Acum avem 465 milioane de utilizatori activi” pe plan mondial, o cifra considerata o performanta deosebita pentru “o companie care nu a facut niciodata marketing” si care a devenit cunoscuta mai degraba cu ajutorul informatiilor transmise de utilizatori pe cale orala, a mai adaugat acesta.

Jan Koum mai spune ca “nu exista nicio schimbare programata” dupa achizitionarea companiei sale de Facebook: “Mark (Zuckerberg, patronul Facebook, n.r.) intelege intr-adevar faptul ca, pentru ca WhatsApp sa continue sa aiba succes, trebuie cu adevarat sa ramana un serviciu independent”.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 25, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: