THEMEDIATHOR

Connect-R şi Pepe, juraţii “Next star”, au planuri muzicale mari pentru fetiţele lor

Juraţii celui mai iubit show al serilor de joi, Next Star, Connect-R si Pepe, nu sunt doar foarte buni prieteni, ci, în curând şi rude.

colaj-pepe-si-connect-r

Cei doi plănuiesc o petrecere de pomină în vară, când Pepe şi soţia sa, Raluca, vor boteza fetiţa lui Connect-R şi a Mishei. Precauţi din fire, cei doi tătici au planuri mari pentru fetiţele lor, Maya şi Maria, la viitorul cărora s-au gândit deja.

Amândoi spun răspicat că nu le vor impune nimic fetiţelor şi le vor lăsa să aleagă singure ce vor să facă în viaţă, având parte de tot sprijinul familiei, indiferent de domeniul în care îşi vor manifesta talentul, însă dacă vor simţi că au înclinaţie către muzică, vor să facă totul profi.

Pepe şi Connect-R vor să aducă special din America un profesor de gospel, care să stea în România pe cheltuiala lor şi să se ocupe de micuţe, iar în paralel, Maya şi Maria vor avea şi profesor de pian, pentru că ambii stiu cât de importantă este muzica în dezvoltarea unui copil.

Joia aceasta, de la 20:30, Pepe şi Connect-R le dau din nou întâlnire telespectatorilor în lumea inocenţei, lumea marelui spectacol făcut de micile talente Next Star.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 25, 2014 by .
%d bloggers like this: