THEMEDIATHOR

DERAPAJ. Astra Asigurări își spală imaginea în ziarul patronului România liberă

Cum contracarează România liberă o știre negativa despre compania de asigurări Astra. În ultimele zile, presa de specialitate a publicat o știre potrivit căreia Autoritatea de Supraveghere Financiară suspectează Astra că a subestimat în mod voit daunele pe care ar putea să le plătească.

Știrea despre problemele companiei de asigurări a apărut inclusiv înZiarul Financiar de astăzi: Un raport al ASF afirmă că Astra și-a cosmetizat rezervele. „O aiureală”, răspunde Dan Adamescu. 

Tot astăzi, surpriză! Pe prima pagină a ziarului România liberă apărea o știre despre realizările companiei Astra Asigurări. Legătura dintre Astra și publicația respectivă este patronul Dan Adamescu.

ziar_47876543_35449500

Cea mai mare firmă de asigurări din România s-a consolidat în 2013, a titrat publicația. Articolul, nemarcat ca publicitate, asigură încă din primul paragraf că „Astra Asigurări rămâne o companie solidă în care clienții și partenerii pot avea încredere”. Și, în continuare publicul este informat că „Cea mai mare companie de asigurări din România este și una dintre cele mai solide de pe piață.” Articolul laudativ nu este marcat ca publicitate.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 24, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: