THEMEDIATHOR

Cameleonica Delia continua sa ne surprinda placut cu noul videoclip, “Ipotecat”, un featuring cu UDDI

Cameleonica Delia continua sa ne surprinda placut cu fiecare videoclip lansat – de data aceasta in colaborare cu UDDI, finalistul din sezonul 2 “X Factor”.

Delia-Ipotecat-feat.-UDDI-3

Clipul este regizat de catre echipa CevaDeVis, cei cu care Delia a mai lucrat pentru clipul U (Fighting with my ghost). Povestea IPOTECAT are un aer urban si cool, in concordanta cu versurile compuse de catre Randi, in studiourile Famous Production.

Videoclipul a fost lansat in avanpremiera in Vintage Pub, din Bucuresti, unde Delia a sustinut un concert live incendiar alaturi de band-ul sau si de UDDI.

“Ipotecat este o piesa pe care abia asteptam sa o lansez. Are un vibe reggae care m-a inspirat mult cand am scris la ea si ma bucur ca am colaborat cu un artist tanar si talentat ca UDDI. Muzica este facuta de Andrei Ropcea (Randi), iar la text si linii am compus impreuna cu el”, spune Delia.

“Pentru mine este o mare onoare sa lucrez cu un artist exceptional din toate punctele de vedere, asa cum este Delia. Sunt fericit sa colaborez cu ea si ii multumesc pentru sustinere, ei si tuturor celor care mi-au fost alaturi inca de la inceput. Speram sa va placa Ipotecat si sa ajungem la sufletele voastre, asa cum ne dorim, prin muzica”, adauga UDDI.

http://www.youtube.com/watch?v=C_u0N_qYh5g

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 24, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: