THEMEDIATHOR

Next Star revine în forță la Antena 1

Începând de joia aceasta, de la 20:30, campionul divertismentului, Dan Negru îşi invită telespectatorii într-o lume a inocenţei, lumea marelui spectacol făcut de micile talente Next Star.

next-star

Aflaţi deja la al treilea sezon al emisiunii, misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai grea, mai ales ţinând cont de faptul că în acest sezon Next Star sparge barierele şi aduce în faţa telespectatorilor copii din Ucraina, Franţa, Malta sau chiar Japonia.

Şi în acest sezon, prichindeii lui Negru ascund poveşti de viaţă incredibile, ce-i lasă fără cuvinte pe juraţii emisiunii. Este şi cazul frumoasei Lora, care le-a împărtăşit colegilor săi, în prima ediţie a emisiunii, un moment emoţionant din viaţa ei: „Când m-am mutat în Bucureşti, n-aveam bani, aşa că ieşeam la karaoke ca să câştig să-mi cinstesc prietenii!” Artista îşi aminteşte şi piesa la care apela de fiecare dată când vroia să impresioneze pe cineva – Alicia Keys – If ain’t got you. Întregul moment, dar şi povestea concurentei ce a determinat-o pe Lora să facă o asemenea dezvăluire va putea fi urmărită joia aceasta, în cadrul premierei Next Star, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 20, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: