THEMEDIATHOR

Amadeus vor participa la Eurovision pentru Suedia. Cine a propus acest lucru?

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, cele patru componente ale trupei Amadeus, ar putea participa anul viitor la Eurovision. Si nu pentru Romania, ci pentru Suedia.

Amadeus2

Alexander Rybak, castigatorul concursului european de acum cinci ani, le-a cunoscut pe artisete atunci cand ne-a vizitat tara si, impresionat de talentul lor, le-a propus o colaborare muzicala.

Suedezul care s-a facut remarcat la Eurovision cantand la vioara piesa “Fairytale”, le-a spus ca are deja pregatite cateva piese care li s-ar potrivi iar, mai mult, cu una dintre ele ar putea concura chiar si la Eurovision. Insa nu pentru Romania, ci pentru Suedia, nordicii fiind, dupa parerea lui, mult mai receptivi la stilul lor muzical de calitate, scrie Agentia de Presa Mondena.

Intr-o declaratie a solistei Andreea Runceanu, se arata – “I-a placut proiectul nostru si ne-a spus ca are piese care ni s-ar potrivi. Ne-a surprins placut ca, imediat cum a ajuns acasa, ne-a scris ca are mai multe idei pentru noi, chiar si o propunere de a participa pentru Suedia la selectia lor pentru Eurovision. Ne-ar face mare placere sa colaboram cu el.”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 19, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: