THEMEDIATHOR

Secretomanie la Focus Sat, în privinţa posturilor tv Antena Group

Scoaterea din grila Focus Sat a canalelor Antena Group contrariază şi nemulţumeşte atât clienţii operatorului de televiziune prin satelit, cât şi fanii posturilor tv deţinute de Intact.

focussat antena satelit

Pe de o parte, primii sunt nemulţumiţi că plătesc un pachet agreat şi, peste noapte, s-au trezit cu alte programe tv (Focus Sat a decis înlocuirea Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV cu Discovery Science, Discovery World, History Chanel, Naţional Geographic şi Bollywood Tv), iar pe de altă parte, publicul posturilor Antena Group care este determinat, practic, să schimbe operatorul pentru a putea urmări canalele preferate.

Cu toate acestea, conducerea Focus Sat nu se arata afectată de această situaţie. Întrebat de “Naţional” ce tarife plăteşte Focus Sat pentru posturile tv străine, care este preţul cerut de Antena Group sau dacă preţul abonamentului plătit de consumatori se va schimba în urma schimbărilor efectuate, directorul Focus Sat România a devenit secretos. “Din păcate, nu vă pot transmite informaţii legate de tarifele pentru redifuzarea canalelor din grila Focus Sat. Aceste informaţii sunt confidenţiale. Orice decizie de schimbare a ofertei comerciale vă fi făcută publică printr-un comunicat oficial”, ne-a declarat Cătălin Itu, directorul Focus Sat România. Cu alte cuvinte, cei de la Focus Sat se ascund în spatele confidenţialităţii contractelor, iar publicul telespectator trebuie să-i creadă pe cuvânt când spun că  Antena Group a avut pretenţii financiare exorbitante şi, în consecinţă, au fost nevoiţi să înceteze colaborarea.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 18, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: