THEMEDIATHOR

Surprize în lanț de Valentine’s Day pentru Luis Lazarus

Așa cum era de așteptat, Valentine’s Day, sărbătoarea tradițională americană dedicată îndrăgostiților este celebrată și în România de ceva timp, prilej prin care cuplurile își declară dragostea. Și cum iubirea este mare și pentru vedetele noastre, surprizele s-au ținut în lanț de sărbătoarea iubirii. De pildă, pentru Luis Lazarus.

Luis-Lazarus-2

Jurnalistul a fost surpins într-un mod inedit de către iubita sa, cântăreața Andreea Lazăr, alias Goddess, chiar în timpul unei emisiuni televizate. Invitați la “Răi da’ Buni”, nu mică i-a fost mirarea lui Luis Lazarus când emisunea a fost întreruptă pe motiv că s-ar fi întâmplat ceva grav cu mașina sa și este rugat să meargă de urgență afară.

“Justițiarul” nostru a răsuflat însă ușurat în momentul în care a realizat că totul a fost o farsă. Mașina sa, totuși, nu era chiar în regulă. Pe capota acesteia și nu numai erau lipite tot felul de inimioare și bilețele de dragoste, care mai de care mai siropoase: “te iubesc”, “te ador”, “ești zeul meu”, au fost doar câteva declarații de dragoste prin care frumoasa Andreea Lazăr a încercat să-și surprindă iubitul.

Aceasta nu a fost însă singura surpriză de care a avut parte Luis Lazarus. După emisiune, a urmat o cină romantică, organizată temeinic de către aceeași Goddess Andreea, într-un restaurant luxos din Capitală. Și cum seara nu era completă fără câțiva pași de dans, artista și-a luat prietenele în club și au pus la cale o altă surpiză.

Crezând că în sfârșit merge acasă, Luis Lazarus a ajuns, de fapt, într-un club din Capitală, unde pe mai multe ecrane rula mesajul “Te iubesc, Luis Lazarus”, chiar din momentul în care acesta și-a făcut apariția.

Plăcut impresionat de frumoasele gesturi de iubire ale Andreei, Luis s-a distrat pe cinste cu a sa iubită și câțiva prieteni și s-a declarat pe deplin surprins și mulțumit, în același timp, de modul plăcut prin care și-a petrecut Valentine’s Day.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 17, 2014 by .
%d bloggers like this: