THEMEDIATHOR

Cel de-al doilea sezon IComedy incepe luni intr-o noua formula. Vezi cine sunt protagonistii!

Cel de-al doilea sezon al show-ului iComedy începe luni, 17 februarie, la Antena 1, cu Daniel Buzdugan, Cătălin Bordea și Șerban Pavlu la masa prezentatorilor și cu Iura Luncașu, în postura de regizor.

Cel de-al doilea sezon IComedy incepe luni intr-o noua formula. Vezi cine sunt protagonistii!

La iComedy, Daniel Buzdugan va lupta pentru umorul inspirat din surse TV, iar Cătălin Bordea pentru cel inspirat din resursele internetului. Arbitrul “meciului” televizat estea ctorul Șerban Pavlu.“E o competiție, dar este una fair-play”, spune regizorul Luncașu.

Un alt element de noutate al show-ului este replicatorul, un aparat care se activează pe nepusă masăși cu ajutorul căruia în platou se teleportează câte un personaj care a fost satirizat, ca să-și ceară dreptul la replică.

Ne dorim ca la iComedy să se uite toată familia, să nu-ți fie rușine să închizi televizorul, văzând oameni dezbrăcați, scandaluri, vulgarități și îi invităm pe toți părinții să deschidă televizoarele pe iComedy fără să se teamă că va trebui să le pună copiilor mâinile la ochi sau la urechi, în timp ce urmăresc show-ul nostru”, spune Daniel Buzdugan.

Cine este personajul care se teleportează în platoul iComedy, ca să ceară dreptul de replică, vedeți luni, 17 februarie, la iComedy.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 17, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: