THEMEDIATHOR

Blondele lui Negru au fost lider de audienta!

Confruntare de excepţie miercurea aceasta în platoul emisiunii “Te pui cu blondele?”! Lora, Pepe şi Denis Ştefan, invitaţii celei mai noi ediţii a emisiunii s-au trezit în mijlocul unei avalanşe de întrebări despre viaţa personală, provocări pe măsură şi multe surprize.

Te-pui-cu-blondele

Spre final însă, blondele au pus mâna pe bani, iar emisiunea prezentată de campionul divertismentului, Dan Negru, s-a impus ca lider de poaţă, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional.

Astfel, “Te pui cu blondele?” s-a impus ca lider de piaţă, înregistrând la nivelul targetului all urban o audienţă de 10.1% şi o cotă de piaţă de 19.4%, şi clasând principalul competitor, Pro TV, pe poziţia secundă cu  8.8%  rating şi o cotă de piaţă de 17 %.

 Emisiunea s-a situat pe primul loc în topul audienţelor şi la nivel naţional, Antena 1 înregistrând aseară, în intervalul de difuzare al quiz show-ului „Te pui cu blondele?” un rating mediu de 9.4% şi 18.1% cotă de piaţă, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci 8.8% rating şi 17% cotă de piaţa, conform Kantar Media.

 În minutul de aur, 20;48, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau “Te pui cu blondele?”, vârful de audienţă atingând 12.1 % rating şi 20.9 % cotă de piaţă.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 14, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: