THEMEDIATHOR

Marius Bodochi despre spectacolul TV “Femeia Perfectă”: Dacă n-o să placă, nu o să întristeze oricum

Spectacolul TV “Femeia Perfectă” de Mihai Vornicu, o comedie după o idee de Jean Barbier, a fost proiectat miercuri seară, în avanpremieră, la Sala “Radu Beligan” a Teatrului de Comedie, în prezența echipei de producție, a actorilor și a numeroși spectatori.

Marius Bodochi despre spectacolul TV "Femeia Perfectă": Dacă n-o să placă, nu o să întristeze oricum

“Veți vedea un teleplay făcut cu mult drag de o echipă de actori. Am lucrat pentru acest spectacol patru zile și patru nopți. (…) A ieșit o treabă care, dacă n-o să vă placă, nu o să vă întristeze oricum. Cred că o să vă binedispună”, a spus Marius Bodochi, cel care alături de Catrinel Dumitrescu s-a ocupat de adaptarea textului pentru televiziune și a semnat și regia artistică a producției.

În prefațarea filmului, artistul a povestit cum a reușit să găsească femeia perfectă pentru a putea realiza această piesă TV.

“Femeia perfectă? Cum o fi femeia perfectă nu știu dacă știe cineva, dar textul ne-a dat libertatea să ne imaginăm multe și fiecare bărbat are în capul lui o femeie perfectă. Eu mi-am imaginat-o ca fiind o femeie exotică, ori una asiatică — dar n-am găsit asiatică fiindcă era plecată în Japonia — și atunci am găsit o mulatră foarte frumoasă”, a mai spus Marius Bodochi.

Catrinel Dumitrescu a afirmat la finalul proiecției că a avut “emoții cumplite” pentru film.

“Se putea și mai bine dar este bine. Chiar am avut niște emoții cumplite fiindcă eu când filmez nu mă uit pe materialul filmat. (…) Cred că are dreptate Shakespeare: ‘nimic nu e rău pe lume când se naște din gând curat și din intenții bune'”, a declarat Catrinel Dumitrescu pentru AGERPRES.

Actrița a afirmat că își dorește ca acest proiect să ajungă și pe scena unui teatru, ea așteptând o sală care să “o găzduiască”.

“Sper ca cineva să aibă încredere în mine pentru că eu am încredere în text, în colegii la care m-am gândit. Va fi altceva decât spectacolul realizat pentru televiziune. Atâta nevoie avem să mai și râdem, avem nevoie de umor ca să supraviețuim”, a mai spus Catrinel Dumitrescu la ieșirea din sala de spectacol.

Producție a Televiziunii Române, prin Casa de Producție TVR, și a Teatrului de Comedie, piesa, o adaptare pentru televiziune realizată de Marius Bodochi și Catrinel Dumitrescu, în regia artistică a lui Marius Bodochi și cu regia TV realizată de Ruxandra Țuchel, îi are în distribuție pe Marius Bodochi, Amalia Ciolan, Catrinel Dumitrescu, Teodora Stanciu, Ovidiu Popa, Răzvan Oprea, Desiree Malonga și Maria Pitea.

Spectacolul va fi difuzat în premieră marți, 18 februarie, de la ora 18,10, pe TVR 2.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 13, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: